Tytön kekkerikuteet

Lilou's Crush

Puettiin joulun ja sukujuhlien kunniaksi typyn kanssa vähän juhlavampaa ylle, ja kammattiin tukatkin.

Viimeaikoina en ole pystynyt oikein kuvia valon puutteen vuoksi ottamaan, mutta nyt kun kerrankin oltiin valoisan (tai aika hämyisäähän tuo oli) kotona, niin heti oli kamerasormi oikosenaan:

Tytöstä en kuvia täällä blogissa juurikaan esittele, ainakaan tunnistettavia, eli "asukuvat in action" eivät onnistu - joten tässä siis  juhlahepenensä ihan pelkilteen vaan. Kaikki tämän syksyn Unicef for H&M-mallistoa (mekko ja neuletakki lahjoja h&m:lta, kaunis kiitos vielä kerran!).

Mallisto oli aivan supersuloinen, ja ostin sieltä aika monta juttua heti sen tultua kauppoihin, mm. kaksi lammastunikaa ja nuo suloiset kiiltonahkaiset hiiriballerinat. Kiva juttu, että nuo spesiaalimallistotkin ovat aina kohtuuhintaisia.

Mekko on muuten todella laadukkaan tuntuinen, jokainen vekki ja sauma ovat huolella viimeistellyt. Kestää siis pesukoneessa pyöriskelyt, sitä kun on aina juhlien jälkeen meillä ainakin luvassa :)

 

Kommentit

my view

ihana asu :) voisin itsekkin pukeutua tuohon :D

Muikku_ (Ei varmistettu)

Ihanat hienosteluvaatteet :) Lammastunika on meilläkin ja se ihana kiiltonahkainen kissalukku. Noita kenkiä en enää onnistunut valitettavasti löytämään oikeassa koossa. Täytyy tarkkailla huutista jos kesäksi löytyisi.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.