Tytöt ihan turisteina

Lilou's Crush

Ihana viikonloppu!

Vietimme sydänystäväni Lissun kanssa "tyttöjen rakkausviikonloppua" eli turisteilimme kotikaupungissa kahteen pekkaan. Huoneen olimme varanneet Hotel Havenista, joka olikin sijaintinsa, palvelunsa, huoneensa ja aamiaisensa puolesta nappivalinta!

Erityiskiitoksen kylppärisä ansaitsivat Elemiksen kylpytuotteet, rakastuin vallan hammastahnan tuoksuiseen suihkugeeliin.

Muutamien kuplien jälkeen lähdimme pieneksi hetkeksi kaupungille näyteikkunaostoksille ja pienelle välipalalle Teatteriin. Sitten takaisin hotellille, lisää kuplia ja kikatusta, puunausta ja puuterointia. Tuli ihan hoppu ehtiä illalliselle.

(Tuossa yllä myös pikaotos uudesta villakangastakistani (Just Female, Asos), johon olen supertyytyväinen!)

Olimme molemmat ensi kertaa Boulevard Socialissa syömässä. Tosi kiva tunnelma! Omalta osaltani antaisin ruoan arvosanaksi vain"ihan ok", ja luulen, että Liisan mielipide oli aikalailla sama. Pitänee testata joskus toiste uudemman kerran ennen lopullista tuomiota.

Illallisen jälkeen suuntasimme yhteisen sateenvarjon kanssa kipittäen Ginger alelle drinkkibaari Liberty or Deathiin ja sateen tauottua kohti pääpaikkaamme, karaokebaaria. Tällä kertaa vakkarimme Jonesin sijaan kuitenkin hotellin kulmilla olevaan Yökyöpeliin. Meno oli melkoinen ja tupa täynnä, mutta ennätimmepä mikin varteen kumpainenkin. Sen jälkeen tuumattiin, että nyt on saatu ihan ihan ihan kaikki, mitä illalta toivottiin - vain sukellus  puhtaisiin valkoisiin lakanoihin puuttui.

Aamiainen oli just hyvä. Pekoneitani, salaista pahettani, en tietenkään kuvannut, luonnonjukurtti marjoineen oli huomattavasti hehkeämpi asetelma kuin kurttuiset sianviipaleet...

Hotellin kuitin kuori hymyilytti. Vahingoitta kuitenkin selvittiin: hotelliyö aamiaisineen maksoi tällä kerta 80 euroa nassua kohti, ja oli joka sentin arvoinen.

 

Oli niin kivaa!

 

 

Kommentit

Tibs (Ei varmistettu)

Oi, kuulostaa upealta! Haven on tunnelmaltaan kylla ihan ykkonen!

Taru
Kartanolla ja kaupungeissa

Halvalla saitte yönne Havenissa!  Kateeksi käy, vähän ainakin.... Usein yövyn Hesasssa, omalla rahalla, ja hinnat nykyään jo hirvittää.

Hertta
Lilou's Crush

Tibs, oli ihanaa! Ihan mielettömän kiva hotelli!

Taru, vähän pyöristin näköjään alaspäin, 169€ oli tarkka summa -buukkasin huoneen eBookingista jo pari kk takaperin, joten saatiin "edukkaasti" vaikka onhan tuokin toki mojova summa rahaa. Verrattuna aivan kurjaan edelliseen hotelliyöpymiseen täällä, vain kolmisen kymppiä edullisempaan Marskiin, eroa oli kyllä kuin yöllä ja päivällä!

Tasaraita

Onpa teillä ollut mahtavan kuuloinen ilta! Ja todella loistava idea viettää aikaa sydänystävän kanssa hotellissa ja kaupungilla suhaten. Vähän vaihtelua arkeen ja ainakin äiti-ihmisille ne ansaitut kunnon yöunet hotellissa. Tekisipä mieli itsekin toteuttaa tuollainen suunnitelma joskus.

Haven on kyllä ihana hotelli. Pääsin viettämään siellä pari yötä viime kesänä. Yksi yö kaason kanssa ennen häitä ja hääyö miehen kanssa. Oli ihanaa ja palvelu oli kaikessa todella ystävällistä. Vaihdoimme hääyöksi laadukkaampaan huoneeseen ja ystävällisesti hääyön huoneemme valmistuikin jo normaalia aiemmin jotta saimme siirrettyä tavaramme (tai ystävällinen henkilökunta siirsi) sinne ja pääsin pukeutumaan hääpukuuni ja levittelemään tavarani sinne jo valmiiksi yötä varten.

Hertta
Lilou's Crush

Tinttinen, oiiii en kestä, tekin vietitte hääyönne siellä! IHANA paikka siihen! Samoin teki ystäväiseni, jonka kaasona olin tovi sitten! Meillä ei miehen kanssa ollut todellakaan noin hyvä atmösfääri, vaan olimme varsin neukkulaisessa Sokos Hotel Seurahuoneessa Lahdessa... Ou mai gaad, "sviitti" vuotavine hanoineen, tunkkaisen hajuisena ja nuhjuisena, metelöivien naapureiden keskellä. Siinä oli romantiquet kaukana, onneksi hotellissa ymmärsin jutella lähtiessämme respan kanssa, ja olivat kovin pahoillaan, ettei sviittiä oltu tarkistettu, ja että metelöiviä seurueita sattui niin useita juuri silloin, ja saimme todella kivan hyvityksen.

MiaMatleena (Ei varmistettu)

Ihanan näköinen hotelli! Hyvästä hotellista on ilo maksaa ja hotellin aamupala on kyllä luksusta! :)

Hertta
Lilou's Crush

MiaMatleena, se oli! Suosittelen tosi lämpimästi, jos on Helsingin-hotlalle tarvetta joskus!

Valentine

Oi, ihana postaus! Tosi hyvä idea toi ystävien rakkausviikonloppu. :)
Hotel Haven on ihana, ja sellaisenaan loma jo itsessään. Ollaan tavattu yöpyä siellä silloin kun tullaan Hkiin ihan vaan lokoilemaan, ja se on siihen tarkoitukseen juuust paras pesäkolo. Oijoi, minimatkakuume iski.

quest (Ei varmistettu)

Millainen kokemus teillä sitten Marskista oli? Käytän sitä usein työmatkoilla eikä pahaa sanaa...korkeintaa huoneiden remppa alkaisi olla ajankohtainen.

Haven on todella ihana, miehen kanssa olemme muutaman kerran olleet, mutta rehellisyyden nimissä se kansainvälisyys ihan naurattaa.....jumaleisson, Suomessa ollessa kerrossiivooja koputtaa joka ilta klo 18 ovelle vesipullojen kanssa?!?? :D)) Myös se että oletuskieli palvelutiskillä on englanti, hm. No hyvä ettei sentää venäjä. :( Ihana hotelli kyllä todella muuten, sellainen yltiömannermaisuus vaan menee jo huumorin puolelle. Suomalaisuudessa ei ole mitään vikaa. ;D

Hertta
Lilou's Crush

quest, raaskinkohan kertoakaan, kiva että sinulla on ollut parempi tuuri! Sijainniltaanhan Marski on ihan mahtava, eikä palvelussa ole valittamista. Meillä oli Marskissa epäonneksemme kulahtanut, pimeä, pikkiriikkinen huone -ei aivan sellainen, jota pitkälti yli sadalla eurolla yö kuvittelisi enää Suomesta löytävänsä. Huonekalut kolhiintuneita ja tahraisia, sänky ja tyyny taisivat olla jo aikansa palvelleita. Lisäksi huone sijaitsi siellä kauimmaisessa nurkassa toisessa rakennuksessa, jonne oli tuolloin vielä erittäin huonosti liikkuessani edes kainalosauvojen kanssa tuskien taival tallustaa (ensin kolmoskerrokseen, sieltä käytävän päähän, sieltä yhdyskäytävää pitkin toiseen rakennukseen, sieltä pikkuruisella veräjähissillä ylös, ja vielä muutama askel. Hissi kolisi koko yön, ja naapurit metelöivät (siitä ei voi syyttää hotellia). Koetimme huonetta vaihtaa, mutta parempaakaan ei löytynyt. -Harmi, että varausvaiheessa en tiennyt, että tuollainenkin kävelymatka on mahdollinen hotellin sisällä, olisin toki pyytänyt toisenlaista huonetta, etenkin kun varasimme Marskin juuri siksi, että siitä jouduin kävelemään mahdollisimman vähän. Plussaakin haluan antaa: aamiainen on todella hyvä ja laadukas, ja lohdutti kyllä huonosti nukutun yön jälkeen :)

Oi, kuinka kiva idea! Omaan asuinpaikkaan turtuu niin helposti, että tällainen turistin leikkiminen on varmasti kokeilemisen arvoista.

Kiinnitin huomiota tuohon drinkkikuvaasi, ja kiinnostaisi tietää,  mitä teet kulmillesi, kun ne ovat noin siistit ja viimeistellyn näköiset. :)

Hertta
Lilou's Crush

wry, voi että, suosittelen tosi kovasti -vaikka tämä meidän ilta olikin aikalailla vain "girls night out" -meininki, teki hotelliyöpyminen siitä ihan pienen lomasen :) Ja kiitos kovasti, kulmilleni en tee juuri mittään, paitsi nypin, ovat aikamoiset Gorbatshovit :) "häntäpäästä" paikkailen toisinaan vähän kynällä pieniä kulmapälvikaljuja. Suosittelen tarpeeksi kovaa kynää ja omia kulmia vaaleampaa väriä (jos kulmat siis ovat tummat -ja joku toinen varmasti pehmeää kynää ja tummaa väriä, eli ota tästä nyt sitten selvä :)

Kommentoi