Tytöt ihan turisteina

skumppakaato.jpg

Ihana viikonloppu!

Vietimme sydänystäväni Lissun kanssa ”tyttöjen rakkausviikonloppua” eli turisteilimme kotikaupungissa kahteen pekkaan. Huoneen olimme varanneet Hotel Havenista, joka olikin sijaintinsa, palvelunsa, huoneensa ja aamiaisensa puolesta nappivalinta!

img_2937.jpg

kylppari.jpg

img_8515.jpg

Erityiskiitoksen kylppärisä ansaitsivat Elemiksen kylpytuotteet, rakastuin vallan hammastahnan tuoksuiseen suihkugeeliin.

peili.jpg

Muutamien kuplien jälkeen lähdimme pieneksi hetkeksi kaupungille näyteikkunaostoksille ja pienelle välipalalle Teatteriin. Sitten takaisin hotellille, lisää kuplia ja kikatusta, puunausta ja puuterointia. Tuli ihan hoppu ehtiä illalliselle.

(Tuossa yllä myös pikaotos uudesta villakangastakistani (Just Female, Asos), johon olen supertyytyväinen!)

socialalacarte.jpg

img_2951.jpg

Olimme molemmat ensi kertaa Boulevard Socialissa syömässä. Tosi kiva tunnelma! Omalta osaltani antaisin ruoan arvosanaksi vain”ihan ok”, ja luulen, että Liisan mielipide oli aikalailla sama. Pitänee testata joskus toiste uudemman kerran ennen lopullista tuomiota.

Illallisen jälkeen suuntasimme yhteisen sateenvarjon kanssa kipittäen Ginger alelle drinkkibaari Liberty or Deathiin ja sateen tauottua kohti pääpaikkaamme, karaokebaaria. Tällä kertaa vakkarimme Jonesin sijaan kuitenkin hotellin kulmilla olevaan Yökyöpeliin. Meno oli melkoinen ja tupa täynnä, mutta ennätimmepä mikin varteen kumpainenkin. Sen jälkeen tuumattiin, että nyt on saatu ihan ihan ihan kaikki, mitä illalta toivottiin – vain sukellus  puhtaisiin valkoisiin lakanoihin puuttui.

img_2972.jpg

Aamiainen oli just hyvä. Pekoneitani, salaista pahettani, en tietenkään kuvannut, luonnonjukurtti marjoineen oli huomattavasti hehkeämpi asetelma kuin kurttuiset sianviipaleet…

img_8537.jpg

Hotellin kuitin kuori hymyilytti. Vahingoitta kuitenkin selvittiin: hotelliyö aamiaisineen maksoi tällä kerta 80 euroa nassua kohti, ja oli joka sentin arvoinen.

 

Oli niin kivaa!

 

 

Kommentit (12)
  1. wry, voi että, suosittelen tosi kovasti -vaikka tämä meidän ilta olikin aikalailla vain ”girls night out” -meininki, teki hotelliyöpyminen siitä ihan pienen lomasen 🙂 Ja kiitos kovasti, kulmilleni en tee juuri mittään, paitsi nypin, ovat aikamoiset Gorbatshovit 🙂 ”häntäpäästä” paikkailen toisinaan vähän kynällä pieniä kulmapälvikaljuja. Suosittelen tarpeeksi kovaa kynää ja omia kulmia vaaleampaa väriä (jos kulmat siis ovat tummat -ja joku toinen varmasti pehmeää kynää ja tummaa väriä, eli ota tästä nyt sitten selvä 🙂

  2. Oi, kuinka kiva idea! Omaan asuinpaikkaan turtuu niin helposti, että tällainen turistin leikkiminen on varmasti kokeilemisen arvoista.

    Kiinnitin huomiota tuohon drinkkikuvaasi, ja kiinnostaisi tietää,  mitä teet kulmillesi, kun ne ovat noin siistit ja viimeistellyn näköiset. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *