Tyttöjä ja aurinkoa

Lilou's Crush

Sosiaalinen elämäni on ollut jokseenkin jäissä koko kevään, sen verran tiukassa aikataulussa runnoin päättötyöni valmiiksi. Aikamoisen kivana palkintona olikin sitten viime lauantai täynnä ihania tyttöjä.

Tyylialkemisti-blogin Katri järjesti kertakaikkisen mahtavan brunssin kotonaan tuommoiselle kuvan osoittamalle laumalle blogityttöjä. Olen ennenkin tainnut mainita, että minusta bloggaamisessa parasta on ollut se, että elämään on tupsahdellut vuosien saatossa valtava määrä hienoja naisia.

Harmillista, kun päiviä ei voi monistaa. Samalle päivälle oli limittäinlomittain luvassa vielä toinenkin kattaus;  rakkaita, nuoruudesta saakka mukana kulkeneita tyttöjäni, joita en ollut nähnyt hurjan pitkään aikaan. Kokoonnuimme Sikalaan illallistamaan -ja sen jälkeen pikakelasimme vielä kaupungin "uudet menomestat" läpi (heh, mamma puhuu nuorisoa...). Lostarista oli tullut Suola, Liberty or Death pullisteli porukkaa, siinä tärkeimmät havainnot.

Olin itse hurjan väsynyt jo puolenyön jälkeen, ja muutenkin vähän huono yökerhonkävijä.  Nappasin eväät matkaan ja suuntasin yöbussilla kotiin, hymyssä suin. Seuraavana päivänä jouduinkin antautumaan kesälenssulle. Nyt täytyy olla kärsivällinen ja hoitaa itsensä kuntoon.

 

Kiitos lämmöstänne, ystävät!

 

PS. Suurin osa kuvista lainattu Monalta, kiitos niistä :)

Kommentit

-tuulia (Ei varmistettu)

Oli tosi kiva nähdä! Ehkäpä sitten Turussa uudelleen? :) Oli muuten ihana että Mona oli ihan paparazzina, olin itse niin laiska ja jätin kameran kokonaan kotiin. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Muru, oli niiiiiiin ihana nähdä!!:)
Ja hei, pohjaan on tullut pientä säätöä!!:) Näyttää erittäin hyvältä!!:)
Pus <3
-Mona

Stockholm by me

Hyvä tunnelma näissä kuvissa! Oot kyllä aina niin freesin ja kauniin ja muuten vaan kivan näköinen, wow :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.