Tyylihaaste! Ota osaa ja voita kuvauspäivä kahdelle

Lilou's Crush

Kaupallinen yhteistyö Pepsodent

Reilu viikko sitten vietin aivan mahdottoman kivan iltapäivän kuvan muiden bloggaajien ja vlogaajien kanssa, kun kuvasimme Glossy Chic-tyylejä tyylihaastetta varten Telakkastudioilla. Tuolla lopussa kerron tästä haasteesta, osallistumisesta ja siihen liittyvästä palkinnosta enemmän.

All white everything taisi olla päivän asuteema ripauksella pinkkiä, joka sopi tietysti myös tyylihaasteen käynnistäjälle: pinkkikuorinen Pepsodent White Now Glossy Chic on uutukainen, optisesti samantien valkaiseva hammastahna, joka vielä viimeistelee hymyn kivalla kiillolla, näistä ominaisuuksisat on saanut tuote nimensäkin. Uutta tahnarintamalla on hammastahnan vaniljainen maku -kiva ylläri tällaiselle piparminttutahnoihin tottuneelle.

Oli mukavaa olla taas pitkästä aikaa ammattilaisten laitettavana. Malliaikoina oli ehdottomasti työn parasta antia seurata kuinka meikkaajat, stylistit ja kuvaajat hoitivat hommansa -en useimmiten muistanut edes itsekin olevani töissä, niin se vei mukanaa, ja samoin kävi tälläkin kertaa. Ja arvatkaa vaan naurattiko kuulla uudelleen vuosien takainen klassikkolausahdus "Vähän pienempää hymyä" kameran takaa. Ilmeisesti kitarisat eivät siis olleet se juttu, johon Rasilan Mikko kuvansa mieluiten tarkentaa? Kumma tyyppi.

Sain valita päälleni muutamista Samujin mekoista mieleiseni. Se ei ollutkaan ihan helppo homma, sillä jokainen oli omalla tavallaan ihana. Päädyin sitten, tavoilleni ja tyylilleni uskollisena rennon olemisen mahdollistavaan mekkoon.

Ja sitten siihen asian pihviin!

Osallistu tyylihaasteeseen ja voita oma kuvauspäivä!

Yllä siis oma Glossy Chic-tyylini. Millaisenkas sinä loisit? Pääset osallistumaan tällä hetkellä tyylihaasteeseen jakamalla instagramissa oma Glossy Chic -tyylisi tägillä #glossychicfi, ja voit voittaa huippuhauskan kuvauspäivän heinäkuussa sinulle ja ystävällesi valokuvaaja Mikko Rasilan ja tiiminsä kanssa! Osallistua voit 5.6.2016 saakka, ja voittaja arvotaan kaikkien osallistuneiden joukosta. Voidaksesi osallistua, sinun täytyy olla yli 18 vuotias ja asua Suomessa pysyvästi. Onnea arvontaan!

Minä siirrynkin tästä seuraamaan instaa ja #glossychicfi -tägiä silmä kovana, ja bongaan sieltä kaikki ISOT hymyt, ja annan niille erikoispeukun!

 

PS: Muistatteko tämän: "Pese hampaat yltä alta, pusu maistuu paremmalta"? Tuli vastaan lapsuudessani julisteessa koulun hammaslääkärin seinällä, ja "jostain kumman syystä" taas mieleen.

Kuvat 1 ja 7 Mikko Rasila, Making of-kuvat  3 ja 6 Jarno Jussila, meikki ja tukka Leena Waggoner, tyyli Minttu Vesala

Kommentit

Mona
www.monasdailystyle.com

Voi Hertta, oot kyllä niin super upeus <3 Oli ihana ihana ihana nähdä pitkästä aikaa:) Toivottavasti seuraaks vähän nopeammin :)

Pus <3

Hertta
Lilou's Crush

Helppoakos se on tuollaisen ammattilaissakin käsittelyn jälkeen hymyillä :D Oli niin kiva. Ja pian taas, tiedät kyllä missä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.