Tyylikkäimmät joululahjat (miehille) pukinkonttiin +alekoodi sinne mistä ne löytyy

Lilou's Crush

Yhteistyössä Mukaman kanssa

Terveisiä itsenäisyyspäiväjuhlinnan odottajalta kotisoffalta.

Muistatteko suomalaisen lemppariverkkokauppani Mukaman? Olen vinkannut siitä aiemminkin, koska, sieltä löytyvät ehdottomasti tyylikkäimmät, laadukkaimmat ja käyttökelpoisimmat joululahjat miehille. Tai no, on vähän hassua sanoa miehille, koska valikoima on sillätapaa tyylikkään yksinkertaista, että sopii simppelistä lookista tykkääville sukupuoleen katsomatta. 

Poimin puodista omat lempparini joululahjapaketteihin, sellaisia juttuja, joita antaisin lähimmilleni. Mieheni on yhdeltä ammatiltaan kuvittaja, ja tykkää muutenkin raapustella ja piirtää muistiinpanonsa käsin. Laadukas paperi kivojen kansien välissä ja liukkaasti luistava lyijykynä ei vielä koskaan ole jäänyt käyttämättä, ylimman kuvan Field Notesit Blackwingit pääsisivät varmasti heti käyttöön.

Pikkuveljeni on puolestaan juuri muuttamassa uuteen kotiin, ja etsiskelin huolella avaimenperää, jossa olisi jokin kiva jippo. Tuo Orbitkeyn nahkainen avainlenkki oli ehdottomasti fiksuin: avaimet pujotetaan tuonne väliin, ja tarvitessa kiepautetaan sieltä esille. Eivätpä enää naarmuttele kännykkää sun muuta takintaskussa. Värejä oli perinteisempiäkin, mutta koska veikkoseni on niin kertakaikkisen mint tyyppi, minttu oli nappivalinta.

Tässä kuvassa näkyy yksi miehelleni jo aiemmin ostamani juttu, minkä haluan vinkata ihan vain joulupukkia silmälläpitäen: Mujjo tekee yleisimmille puhelinmalleille älyttömän hyvännäköisiä ja kestäviä, nahkapäällysteisiä kännykänkuoria: Talon Mies heitti puhelimen korkealta kivikkoon kulma edellä, ja uskomatonta mutta totta, ehjänä säilyi luuri. Mujjolla on myös sellaisia malleja, johon saa kortit mukaan selkämykseen, aika kätevän oloisia.

Itselläni on pienimuotoinen lompakkokammo, ja siitä johtuen tuumaan aina, että mitä simppelimpi ja pienempi, sitä parempi. Joksikin lahjaksi tilasin miehelleni Secridin pienistä pienimmän lompakon, joka oli suunniteltu siten, että aivan normaali määrä kamaa, mikä, yleensä tekee lompsasta pullukan, sujahtaa todella litteään tilaan. Loistopeli, käytössä siis edelleen. Kuvassa näkyvä on puolestaan uutuusmalli, siinä on pieni kätevä  vipu, jolla suosikkikortit saa sormen painalluksella nousemaan esiin. Tarvitsisin itse tällaisen, koska käyn aina kassalla korttipelin nivaskani kanssa...Tuo pieni hopeinen Pico Pen kynä puolestaan on niin nerokas, että ihmettelen törmänneeni siihen vasta nyt. Avainnippuun liitettävä minikynä pelaastaisi aika monta "onkskelläänkynää" -hetkeä.

Lisäksi poimin mukaan pari elämän helpottajaa: Klean Kanteenin isosuinen, helposti pestävä eristetty muki aamukahveja varten (tai hyytävän kylmät juomat kuumina päivinä tuntikausia!), ja Troven johtojemmarit. Tällaisen tarvitsen myös itselleni, tänään viimeksi sadattelin niin tuhannen solmussa olevia kuulokkeitani. Niin hukkaan heitettyä elämän aikaa tuo solmujen selvittely.

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä vähän suuremman koko- ja hintaluokan lahjus. Qwestionin iso weekenderi, jossa on taskut joka ikiselle tarpeelle sisäpuolella, jotta ulkopuoli säilyy siistinä ja simppelinä. kaiken muun hyvän lisäksi, tämän saa myös selkään reppuna. ihan vain, jos joskus jollain sattuisi olemaan reissuun lähtiessä käsissään jo valmiiksi pari kassia, lasta ja yksi koira...

Sain Mukaman Mikolta alekoodin  jaettavaksi: -10% ihan koko valikoimasta, HERTTAXMAS. Koodi on voimassa 17.12 saakka. Oma pakettini saapui kahden päivän sisällä tilauksesta, eli joululahjat ehtivät vielä tosi hyvin pukinkonttiin, ja viimeistään tuolloin 17.12 tilatut takuuvarmana. Sanonpa muuten sen verran, että useimmissa tuotteissa on itsessään jo niin hienot pakkaukset, että  kauniiden lahjojen paketointi ei paljoa vaadi: senkun vain kietaisee nättiä nauhaa ympärille ja pujottaa siihen pakettikortin.

Että ei tämän helpompaa voisi enää olla oman elämäni miesten lahjonta, toivottavasti olivat teikäläistenkin makuun nämä poimintani tai muu valikoima. Seuraavaksi alkaakin suvun lapsukaisten lahjapohdinnat, siinä sitä onkin pähkinää purtavaksi.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.