Tyytyväinen typykkä ja yhdet ylimääräiset haalarit

Lilou's Crush

Meillä kävi vähän hassusti. Olin hankkinut kevättä varten lapselle kaksin kappalein Ticket to Heavenin välikausihaalareita alennusmyynnistä, yhden mustan ja yhden pinkkipallollisen. Hyvät kuin mitkä, tuumasin silloin. Talvihaalarissa tuli jo hiki, ja äkkiä piti saada kevyempää ylle. Mutta kuinkas kävikään, en ole mikään taidokas lastenvaatehifistelijä, ja sovitettaessa huomattiin, nuo haalarithan menisi melkein minullekin!

No, ei sentään, mutta ovat val-ta-vaa kokoa! Jotain piti keksiä, ja selatessani H&M:n aletarjontaa, silmiini pistivät nämä:

 

Ja lapsi ihastui noihin aivan totaalisesti -aiemmin ei ole ollut mitenkään turhan tarkka, kunhan nyt pitää olla vaaleanpunaista. Ehkä se on nuo "ison tytön vaatteet" eli takki ja housut erikseen, vai mistä lie johtuu. Mutta ulos on helppo lähteä, kun on mieleiset vermeet.

Laadusta voisin sanoa sen verran, että housut helppo pukea, simppeli perusmalli, haalarimallina suojaa selkää. Takissa paljon näppäriä yksityiskohtia, hyvät heijastimet ja erityisen hyvin suunnitelty huppu. Molemmat veden- ja tuulenpitäviä.

PS. jos jotakuta kiinnostaisi tuo mainitsemani Ticket to Heavenin musta haalari, niin sen voisin myydä pois. Koko vastaa kenties sitten sitä 116 cm. Malli on Uffo Suit, koko 110cm, väri 950 Black. Vesipilari 8000, tuulenpitävä, teipatut saumat, väittävät saumoja täysin vedenpitäväksi lappulippusessa. Ovh 109,90€, myisin pois 60€+postikuluilla 8,5€ jos jotakuta kiinnostaa? Yksi isokokoinen haalari riittänee meille varastossa :) Laitan kuvia pyydettäessä, tähän hätään en googlesta heti löytänyt.

Kommentit

Misty (Ei varmistettu)

Onko haalari jo myyty? Olisin kiinnostunut =)
jenni.teras@yahoo.com

Hertta
Lilou's Crush

Moikka! Ei ole ei :) Laitatko minulle meiliä tuonne lilouscrush@gmail.com niin sovitaan tarkemmin :)

Varvana (Ei varmistettu)

Hei, minkälaiset nuo kuorihousut ovat materiaalina? Ovatko kuinka hengittävää / kangasmaista, vai ovatko enemmän sellaiset kurahousumaiset? Ja minkälainen materiaali takissa on? Itsekin olen monta kertaa noita Henkkamaukan välikausituotteita katsonut, mutta en vielä ostanut.

Kiitos!

Hertta
Lilou's Crush

Ovat semmoiset aika rapsakan oloiset, tukevaa kangasta ehdottomasti enemmän kuin kurahousua (siis jos puhutaan semmoisista perus-kurahousuista), ja muistaakseni (apua, nyt pätkii...) vuoritettu. . Näyttävät olevan ihan hyvät päällä hengittävyydestä en osaa sitten tarkemmin sanoa, mutta tyttö ainakin näyttää hyvin viihtyvän :) Takkiin olen tosi tyytyväinen, se on sellaista kuoritakkikangasta, jos tiedät mitä tarkoitan, ja hyvä vetoketjusysteemi, ei tuule siitäkään kohtaa. Huppu pysyy hyvin päässä jos tarpeen tulee ja hihansuissa on napakat tarrat. Takin helmaa voi myös kiristää näppärästi, esim. meillä nyt kätevä, kun koko on vähän reilu. Olen siis tosiaankin tyytyväinen, etenkin kun alessa housut maksoi 12,95 ja takki, apua, olisikohan ollut n. 20-25€.

Varvana (Ei varmistettu)

Kiitos, pitää laittaa harkintaan ensi kaudeksi, nyt ehdittiin jo hankkia muualta.

AnnukkaT (Ei varmistettu)

Ostin H&M:ltä taannoin alesta toppatakin,10 eur (ovh tais olla n 40).Koko 110,ensi syksyksi,mutta säätöjen ansiosta sitä pystyi jo nyt pitämään.Takki on ollut todella hyvä/toimiva ja tytön suosikki.Olen positiivisesti yllättynyt henkan ja maukan laatuun,ja suunnitteluun.Hyvän ei tarvitse olla kallista.:)

Hertta
Lilou's Crush

Varvana, ei huono valinta ollenkaan tosiaan, jos malli ja väri on ensi vuoden jutuissa mieluisat :)

AnnukkaT, vitsi mikä löytö! Mäkin yleensä aina kurkin nuo ulkovaatteet etukäteen, nyt on alesta ostettu haalari odottamassa ensi talvea. Säästää pitkän pennin. Tosin kyllä menee välillä harhaan, kuten nyt esimerkiksi noissa ticketin haalareissa :) Terkkuja sinne :)

 

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.