Ulkokalusteet paikallaan

Lilou's Crush

Olipa juhlallista syödä ensimmäistä kertaa mökillä vallan pöydän ääressä, tuolilla istuen. Tähän saakka jakkaran virkaa on toimittaneet kuusipölkyt!

Pöytä testattiin myös piirustelun merkeissä, ja hyväksi havaittiin. Kelpo hankinnat olivat!

Etsiskelin sopivia kalusteita melko pitkään. Lopulta löysin kohtuuhintaisen suuren pöydän Jyskistä, ja matalaselkänojaiset tuolit Jotexista. Tilasin sieltä ekaa kertaa, ja toimitus oli nopsa. 

Saapa nyt sitten nähdä, kuinka kestävät ulkoilmaa. Massiivipuukantinen, metallijalkainen pöytä on huoltovapaa, edes öljytä ei saa. Helppous kuulostaa juuri nyt tosi hyvältä!

Kommentit

Nettanen

Näyttää tosi hyvältä ja ihanaa, kun on noin helppohoitoinen! Meilläkin etsinnässä ulkokalusteet mökillä, tällä hetkellä käytössä mökkikauppojen yhteydessä saadut kamalat muovikalusteet. Mutta niinhän se mökillä menee, "kaikki aikanaan". Mutta ehkäpä kuitenkin tämän kesän aikana, toivottavasti!

Hertta
Lilou's Crush

Meille ei jäänyt kalusteita, olivat toiselta mökiltä tuodut somisteet ;) mutta tosiaan toivon että nämä ovat pitkäikäiset! Pöytä oli muuten juuri nyt mennyt Jyskissä aleen.

Nettanen

Kiitos vinkistä! Kohta varmaan onkin se aika jo, kun on kaikki ulkokalusteet alessa. Silloin viimeistään on pakko iskeä. :D

johnes (Ei varmistettu)

Thank you for the information. this article is very useful, hopefully this site is getting better
http://freegiftcardgenrator.com ||
http://asuskr.com ||
http://onlinefreegiftcodesgenerator.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.