Unen värinen tulokas

Lilou's Crush

Pienempään kotiin muuttamisen jälkeen huonekalujen määrä on ollut vakaassa laskusuunnassa. Pois ovat matkanneet niin jättimäinen työpöytä, työtuoli, suuri kenkäkaappi, aiemmassa kodissa seinällä olleet Bestå-kaapit, Componibilit ja mitähän vielä. Mitään ei sinänsä ole ollut ikävä, mutta työpöytä kyllä majailee vielä varastossa, siitä en hennonnut kokonaan erota. Tällä viikolla marssijärjestykseen saatiin kuitenkin tilastollinen poikkeama, sillä teimme heräteostoksen.

Näin tämän harmaansinisen, kauniisti kunnostetun pikku senkin paikallisessta kirppis-slash-lifestylemyymälässä, ja ihastuin. Olisin ihastunut ilmantuoretta maalipintaakin, mutta näinkin on hyvä -etenkin kun itselläni ei ole nyt yhtään aikaa tuunailuun. Nyt vain kannettiin kaappi ylös, imuroin pölyt ja purut, pyyhin nihkeällä ja se oli siinä.

Tällä hetkellä senkki majailee avokeittiö/olkkarissamme (miksi tällaista huonetta nyt sitten kutsutaan?) ja odottaa pääsyä juniorin huoneeseen, kun remontin viimeistelyvaihe sinne saakka etenee. Tuo päällinen kyllä suorastaan kutsuu kaikenlaisten asetelmien tekoon, eli saattaapa olla, että tämä tönöttää tässä vielä jonkin aikaa.

Mitäs tuumaatte, eikö ole aika söötti tulokas?

 

Kommentit

Aisha J
Aisha

On kyllä kaunokainen! Ja taitaa mahtua tavaraakin kivasti sen uumeniin :)

Hertta
Lilou's Crush

Kyllä hän vaikuttaa oikein kelpo jemmarilta! Tällä hetkellä on vielä pääosin tyhjää täynnä, pikkulaatikot ovat kyllä vallanneet kaikenlaiset tylsät atk- ja sähköasiat. Puistatus. No, jossainhan niidenkin täytyy asustaa...

Pin (Ei varmistettu)

Aivan ihana! Mikä mahtoi olla putiikki?

Hertta
Lilou's Crush

Kruunukirppu ja olkkari! Siellä on vaikka mitä ihanaa! Mariankadun ja kirkkokadun kulmassa :)

annepa (Ei varmistettu)

Meillä avokeittiö+olkkari=tupa.

Kaunis senkki!

Hertta
Lilou's Crush

No sepä se! Tupa! Olen mieltänyt sen aina omakotitalon vastaavaksi, mutta miksi ei sopisi tännekin :)

Petra (Ei varmistettu)

Onpa kaunis ja ihana löytö. Sananmukaisesti vanhassa vara parempi. Olisinpa tiennyt, että luovut Componibileistä - täältä olisi löytynyt ostaja niille.

Hertta
Lilou's Crush

No voihan! Sielläpä olisi ollut kiva koti! En itse osannut arvatakaan, kuinka kaivattuja ovat, torikaupat olivat nopsimmat ikinä!

t.Susse (Ei varmistettu)

Tämä teidän senkki eli näemmä hänkin uuden emäntänsä lailla mallin elämää, kauniisti pääosassa uusimman Glorian kodin sivulla 8! :D

Hertta
Lilou's Crush

Arvaa meinasiko eilen purskahtaa iltateet lehdelle, kun hiffasin tämän jo kertaalleen lukemastani lehdestä :D muutenkin kyseinen numero oli "tuttuja täynnä"!

t.Susse (Ei varmistettu)

Näinpä, lapsoseni ystävien koti on Kissojen valtakunta, sama aviisi. :D

Hertta
Lilou's Crush

No just siihen juttuun palatakseni kaivoin lehden uudelleen esiin :D mutta on sulla tarkat silmät!!!

t.Susse (Ei varmistettu)

Huomasin sen heti lehden saatuani kun sävy on suuresti armastamani&kotona muutamissa talonpoikaiskalusteissa käyttämäni, ja lipaston/senkin malli täsmälleen sama kuin mummullani ollut, ja olipa ylläri kun sitten näin sen täällä. :) Ainakin kuvassa väri näyttää kustavilaisharmaalta ja tykkään siitä ihan pöllönä! :D

Hertta
Lilou's Crush

Minusta se on juuri tuo sävy, sinisen harmaa. Tosi nätti. Menee ihan inasen vinoon meidän keittiön kaappien sävystä, mutta mitä siitä, ei se ole niin justiinsa :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.