Iho

Unta ja aurinkoo

Lilou's Crush

Kaupallinen yhteistyö, Nivea

Enää tämä yksi ainokainen kokonainen viikko, ja sitten alkaa kovasti odotettu kesäloma! On ollut niin vauhdikas ja tapahtumarikas vuosi, että enpä muista, koska olisin ollut näin valmis pieneen henkäisyyn. Lomalle minulla on lähinnä kaksi toivetta: saada unta ja aurinkoa.

Unta siksi, että viimeaikoina olen ehtinyt taas nukkua aivan liian vähän, ja tiedetäänhän se, että siitä ei pidemmän päälle hyvä seuraa, ei jaksamiselle eikä ulkoiselle habitukselle. Aurinkoa en niinkään haikaile auringonpalvonnan merkeissä, vaan kaipaan oleskelua ulkoilmassa, ja ihan vain valosta ja sen tuomasta energiasta nautiskelua.

Jokin aika sitten kertoilin, että olen vasta viimeaikoina lämmennyt kosteusvoiteille muualla kuin naamaosastossa. Toki olen aina muistaessani laittanut rasvaa kuiviin sääriin tai käsivarsiin, mutta vasta ihan vain päätettyäni alkaa säännöllisesti voitelemaan koko kroppaa, olen huomannut, miten paljon se oikeasti tekeekään iholle hyvää. Kalpeakin iho näyttää tasaisemmalta, eikä olkavarsissa ole kuivuudesta johtuvia "nyppyjä". Iho ei kutise sitäkään vähää kuin ennen, ja tuntuu tietysti tosi silkoiselta.

Nivea-yhteistyöni merkeissä olen päässyt nyt kokeilemaan uusia Nivea Q10 Firming body milk -ja Nivea Q10  Firming Body Lotion -vartalovoiteita. -Vartalovoiteissa on siis samoja tehoaineita, kuin nyt käyttämissä Q10 + C -kasvotuotteissakin. Q10 koentsyymi tuottaa soluille energiaa ja auttaa suojautumaan oksidatiivistä sressiä vastaan, ja C-vitamiini puolestaan parantaa ihon energiatasapainoa eli vilkastuttaa ihon toimintaa ja saa sen tuntumaan tasaisemmalta ja napakalta. -Näin kesän aikaan tuo onkin hyvä juttu, sillä jos esimerkiksi itseruskettavat aineet kiinnostelee, ne levittyvät kaikkein kauneimmin sileälle ja hyvin kosteutetulle iholle (itseruskettavaa ei tosin kannata levittää kosteusvoiteen päälle, ellei näin aivan erikseen neuvota.).

Toinen kesää vasten loistava kaveri on Q10 plus Anti-Wrinkle Extra Protection SPF 30 -päivävoide, sillä siinä on tosiaan nimen mukaisesti peräti 30 suojakerroin! En itse aamuisin useinkaan muista levittää aurinkovoidetta kasvoille, joten pyrin aina valitsemaan käyttöön suojakertoimellisen tuotteen. Tähän saakka olen käyttänyt Nivea Q10PlusC Anti Wrinkle -voidetta, jossa suojakerroin on 15, ja nyt kuukauden päivät sitten siirryin tähän tuhdimpaan versioon. Voide sisältää Q10-antioksidantin lisäksi UVA ja UVB-suojan. Hinta-laatusuhde on erittäin hyvä, noin 12€.

Nyt sitten vain viimeiset hommat ilolla työn alle, jotta loman voi aloittaa hyvin mielin. Tunnustan, että pienen varaslähdön otin jo eilen aamulla, kun aurinko niin ihanasti paistoi parvekkeelle, ihan oli lomatunnelmat siinä lehden ja kahvin kera!

 

Kommentit

GretaS (Ei varmistettu)

Heippa. Nämä Nivean q10-sarjan tuotteethan ovat täynnä ei-toivottuja kemikaaleja kuten parabeenejä. Itse kiertäisin moiset kaukaa kun parampiakin vaihtoehtoja on helposti saatavilla, jopa sieltä marketinhyllyiltä :(

Hertta
Lilou's Crush

Heippahei, kiitos kommentista! Näitä asioita on hyvä pohdiskella -minun kemianlukutaitoni ovat vallan rajalliset, joten kävin kurkistamassa Nivean sivuilta, jos löytäisin sieltä aiheesta tietoa -ja löytyihän sitä, tosin kolmannella kotimaisella näin ensihätään, ja tässä linkki, jos jotakuta muutakin kiinnostaa: https://www.nivea.co.uk/advice/nice-skin/parabens-in-cosmetics 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.