#uraoivallus: Rohkeus

IMG_3776.JPG

Lilyn toimitus haastoi mukaan pohtimaan oman elämän tärkeintä uraoivallusta, sillä nyt ystävänpäivänä ilmestyvän uuden Trendin teemana on juurikin työ ja ura.

Kerron hetken kuluttua taas hiukan työkuulumisia, sillä paljon on kahteen menneeseen kuukauteen sisältynyt (pääset lukemaan viimeisimmän työpostauksen tästä). Mutta nytpä jaan oman pienen uraoivallukseni jo tässä.

Jos minun pitäisi miettiä vain yksi asia, minkä oivalluksen kuljettamana olen päätynyt urapolullani työhöni mainostoimiston toimitusjohtajana, se olisi todennäköisesti…

#Rohkeus

Helppoako on olla rohkea, jos ei pelkää. Jotakuinkin näin sanoi joku Muumilaakson viisas aikanaan.

Rohkeutta on tehdä asioita, jotka jännittävät, tuntuvat suurilta tai ovat upouusia, ja asiat, joissa on epäonnistumisen mahdollisuus. Ottaa vastaan liian suuria saappaita, kurkotella korkeammalle. Vaihtaa suuntaa, jos siltä tuntuu, välittämättä normaaleista urakaarista. Uskaltaa kertoa mielipiteensä ja pitää siitä kiinni -tai toisaalta paremman vaihtoehdon löydyttyä uskaltaa kääntyä toisesta kulmasta. Hypätä tuntemattomaan, jos tunne on oikea. Uskaltaa puolustaa muita ja itseään. Uskaltaa epäonnistua ja kokeilla uudelleen. Ei kaikki se helppoa ole aina ollut, mutta ajan kanssa muuttunut tavaksi toimia, lihaksiksi selkärangan ympärille.

Mutta aivan ennenkaikkea oivalsin, että rohkeutta on uskaltaa kohdata ihminen ihmisenä, piiloutumatta jakkutakkien ja jargonin taakse. Olla läsnä ja aidosti oma itsensä. Näin olet haavoittuvampi -mutta samalla aidompi, helpommin lähestyttävä ja suurella todennäköisyydellä parempi versio itsestäsi. Olemalla aidosti oma itseni, omat heikkouteni ja vahvuuteni tiedostaen, uskon, että olen saanut aikaan enemmän hyvää, kuin jos olisin kutonut ympärilleni piinkovan bisnesviitan.

Tai tiedä häntä, mutta näin on ainakin niin kovin paljon ihanampi elää ja tehdä töitä!

 

 

Kommentit (1)
  1. anjalina toli
    7.2.2019, 11:17

    Informative post and looking forward to reading more. I hope it will be for many people that are searching for this topic.
    http://freegiftcardgenrator.com ||| http://onlinefreegiftcodesgenerator.com ||| http://onlinefreegiftcardgenerator.com

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *