Uuden kodin ensimmäiset juhlat!

Eilen juhlittiin pienenpienellä juhlaväellä meidän kuopusta, joka saavutti hienon kuuden vuoden iän! Sankarin synttärijännitystä lievitti huomattavasti juuri juhlien edellä tehty reissu vaarin ja ystävieni luokse Keski-Suomeen, jolta palasimme vasta myöhään merkkipäivän aattoiltana. Se tietysti merkitsi myös sitä, että juhlat piti tohista kuntoon extravauhdilla!

Ihan koko koti ei vielä ole paraatikunnossa, mutta aivan sopivasti pieniin kemuihin. Olen iloinen, että keittiömme keskipiste, tämä vanha iso pöytä, mahtui myös uuteen kotiim. Tai no, oikeastaan keittiö aikalailla piirrettiin sen ympärille, niin olennainen osa meidän perheen arkea (ja juhlaa) se on. Saimme synttäreiden tiimoilta myös ponnistettua eteisen valmiiksi, ja sen myötä kaikki työkalut ja kalustepahvilaatikot myötä pois olkkarista. Viimein mahtui mattokin lattialle, koira ja lapset ovat tästä varsin ilosia.

Juhlakalu sai yhteislahjana ison pakkauksen LOL-nukkeja ja leikki kuului pulinasta päätellen  alkaneen uudelleen heti tänään, kovin oli mieluisa paketti siis.

Tänään onkin edessä paluu arkisempaan, joskin vielä lomapäiväiseen menoon. Pikku kaivuri, jolla on tehty isojen linjojen pihatöitä pitää palauttaa körötellen sillä Sipoon suuntaan, multaa on vielä levitettäväksi kottikärrykaupalla ja pihakivien pariin K-Rautaan pitäisi ennättää, jos vain esikoisen fudismatsin jälkeen vielä ehditään. Kivoja juttuja nuokin, kun hommat etenee.

 

Kommentit (2)
  1. Hei, ihanaa -juhlat! Ja mikä ihana tuo matto?

    1. Oli kyllä, pienet ja lämpimät:) matto on hetki sitten Rugvistasta ostettu, ihanan pehmeä ja iloinen, jotakin keinokuitua tänne koiraperheeseen:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *