Uuet ikkunat

Lilou's Crush

Uudet rillit, koon puolesta ikkunat.

En voinut vastustaa, Guccin kehykset 31€ -juu moni ei ehkä ottaisi ilmaiseksikaan, siksi ne ehkä alelaariin onnekseni päätyivätkin :)

Mikä on oma makunne -isot ikkunat vai pienet ja huomaamattomat? Vai kenties vinhaa väriä?

Kommentit

Siina Leppä

Ihanat! Mitä isommat, sen paremmat ;D

Luru
Changes

Nehän on vallan hianot! Enpä olis tuolla hinnalla ittekkään kauaa arponut! :)

StyleC (Ei varmistettu) http://tyylicasual.blogspot.fi

Oi makeat! Itse olen aika perinteisen ja semihuomaamattoman kannalla, kun joka päivä on pakko pitää (eikä ehkä ihan rohkeus riitä). Mutta muilla ihailen noita isoja :)

-heinie- (Ei varmistettu) http://heinieblogi.blogspot.fi/

Niin upeat! Ja pittäähän niillä olla kokoa ja näköä ;)

millamainen

Ehdottomasti isot tai ei ainakaan sellaiset huomaamattomat! Jos kerta rillit pitää hankkia, ni sitten ostetaan sellaiset, jotka varmasti erottuu. Tai niin mä ainakin tein. ;)

Tosi kauniit, sopii sulle kuin nakutettu! T. Toinen rillipää ;)

Heidi_S (Ei varmistettu)

Muistelin, että kerroit parisen vuotta sitten laserleikkauksesta silmille. Mihin sä enää laseja tarvitset? T. utelias, joka haaveilee lasik-operaatiosta

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, olisitko ostanut nuo jos eivät olisi Guccit, vai ratkaisiko merkki asian?

X

Mistä Gucceja saa siihen hintaan? ;-) T. Taas yksi rillipää

Hertta
Lilou's Crush

Stiina, niin mustakin, tosiaankin :) Tosin tämän naaman peittää jo aika pienetkin rillinkäiset...

Luru, joo, olin ostamassa näitä jo paljon aiemminkin kalliimmalla, mutta en raaskinut. Nyt ei voinut jättää väliin.

StyleC, joo, silloin jos pitää sopia todella moneen menoon ja meininkiin,voi tosiaan olla turvallisempi valita toisenlaiset, tai ihan jos vain tuntuu että "ajavat persoonan yli", sekin voi ehkä vaikuttaa?

-heinie-, rilleillä jos joillain, ehdottomasti :)

Millamainen, mulla on ihan samat aatokset :)

Elina, kiitti! Joka kulmasta nämä ei kieltämättä pue ihan näin kivasti, mutta tykkään silti. Istuvat vääntelemättä, aika ihme!

Heidi S, aioinkin tähän juuri tulla! tosiaan, kertoilinkin silloin jossakin postausessa tai kommentissa, että silmiini jäi toiseen silmään vähän miikkaa, ja lisäksi tuli pieni hajataitto. Väsyneenä tykkään, että on parempi pitää rillejä, silloin sen huomaakin. Mutta esmes nyt ei ole tänään ollut päässä. Hyvä kysymys!

Vierailija, hih, itseasiassa huomasin merkin vasta kun olin jo maksanut :D Eli siis vastaus on olisin, sattumalta edellisetkin rillit oli Guccin, joten ehkä ne vaan tekee mun lärvin mukaisia laseja. En ole rilleissä muuten merkkiuskollinen

Mindega, ostin nämä tutun kautta, joka ne bongasi alekorista Instrusta. Hintaan tuli toki vielä tuo toisen silmän linssi, mutta kehykset oli sen kolmisen kymppiä.

 

 

Mansikkamaa

Hih, olen jo kokenut juuri tuollaiset rillit teininä. Sopii nuorille ja  nykyään enemmän enemmän valikoimaa ja kivoja värivaihtoehtoja. Ihanat ja hauskat. <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Hyvät on! Eiku upeet! Eiku mageet! Eiku hienot!

Enempi parempi; kokoa ja väriä! Oon keski-ikäinen. Sama se mitä muut ajattelee ;-)

Tasaraita

Hienot on! Ja isot ja erikoiset niiden rillien pitääkin olla. On kiva vähän säväyttää ja tuovat vaihtelua siihen miltä se nassu näyttää ilman laseja. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Kivat kehykset! Isoissa kehyksissä on tosiaan se juju, että ne pitää osata kantaa asenteella, ja sinultahan tuo onnistuu :)

valentinesafternoon (Ei varmistettu) http://valentinesafternoon.com/

Iihanat! Näyttää tosi hyvältä.
Isot niiden olla pitää, tai sellaisiin ainakin tällä hetkellä on silmö tottunut. Itsellä isot, ja joka päivä (töissä+ajaessa nyt ainakin) käytössä. Sitä mitä et voi peittää, korosta - niinhän se meni. Paree siis ottaa ronskisti huomattavat kiikarit, kuin jotkut siimalankapokat. :)

LinaS
iivents

Looking good!

Juuri tänään pohdin, mitkä prillat sopisivat omaan naamavärkkiin, kun sain sovituslähetyksen kustin polkemana kotiin. Kuten valentinesafternoon kirjoitti, nuo siimalankapokat eivät ainakaan omaan makuun ole passelit. iiventsissä pikkutesti.. mutta en tiedä onko nämä liian pliisuja kaikki..

Poskelle tulevia rillejä en enää teinivuosien jälkeen kaipaa, muistan vieläkin sen hikoilun tunteen höyrystymisen. Mutta väriä ja paksua kehystä kyllä saisi olla, hengettömät ovat sen verran varovaisia. Ehkä tuo uusien etsiminen vielä jatkuupi. 

Aikku10 (Ei varmistettu)

Isot pitää olla, itse hankin 1992 tuollaiset ikkunat ja vieläkin käytän niitä töllöä katsellessa, olen jo aika iäkäs mutten tarvitse lukulaseja.

Hertta
Lilou's Crush

mansikkamaa, ihan mahtavaa tosiaan, että nykyään ei ole yhtä vallitsevaa muotia, vaan oman tyylin voi antaa rehottaa! Naureskelin aikanaan äitini hääkuvassa näkyville megarilleille, mutta heeeettkooneeeen.. nehän onkin aika mageat :D

Vierailija, kiitos. Ja se o just noin! Pidä toi :)

Tinttinen, sitä minäkin, eli kun ne on, niin sitten on kunnolla :) Terkut sinne <3

Vierailija, asenne taitaa tulla iän myötä, vai mitä luulet? Ehkä en olisi uskaltanut vielä kymmenen vuotta sitten?  Kiitos kovasti :)

Valentine (heippaheipitkästäaikaatulenpiankylään) no just sitä tuumin, kuten tuossa sekunti sitten totesin :) Vaikka toisaalta joillekin ne "siimalangatkin" sopii hyvin, en vain harmikseni kuulu heihin. Hrmpf.

LinaS, hei apua muistan joskus tuon huurustumisongelman, mutta mistä johtuu, ettei rillit nykyään tee enää sitä? Tätä täytyy pohtia!

Aikku10, haa, täydellinen hankinta, voi sanoa jo rillien haukkuneen hintansa -sitäpaitsi nythän voit tämän trendin myötä siirtää ne ihan edustuskäyttöön :)

 

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.