Uusi tuoksupariskunta Emporio Armanilta

Lilou's Crush

Viime viikolla, vielä ollessani täysissä haiston- ja maistonkyvyissä, lanseerattiin Emporio Armanin uusi tuoksukaksikko, miesten "Stronger with you" ja naisten "Because it's you". Tuoksulanseerausta siivittää yltiöromanttinen, siirapilla, kukkasilla, sokerilla ja vaahtokarkeilla kuorrutettu filmisarja, mutta tuoksut itsessään eivät ole ollenkaan niin makeita ja "helppoja", kuin tuosta maistiaisesta olisin voinut kuvitella. Päin vastoin, omaan nenääni hyvinkin syvät ja tyylikkäät, moneen taipuvaiset rouvain- ja herraintuoksut.

Olen ehtinyt naisten tuoksua tuoksutella omalla ihollani vasta yhden päivän ajan, koska sen jälkeen iski tämä kammottava, edelleen jatkuva lenssu normaaleine aistienkatoamisineen. Yhden päivän kokemuksella omalla ihollani nerolia, myskiä (siitä varmasti syvyys), vaniljaa ja ruusutiivistettä sisältävä tuoksu muuttuu mukavan pehmoiseksi ja lämpimäksi -aika hauskaa, miten oma kemia vaikuttaa hajuvesiin, sitä aina jaksan hämmästellä

Veli Veikkoseni on ollut aikalailla korvaamaton tällä viikolla, kun pahimman taudin aikaan piti saada toinen lapsi lääkärille hyvin tiukassa aikavälissä, ja mies on huidellut koko viikon filmihommissa. Niinpä lahjoin ritaria "Stronger with you":lla -aika hauskaa, hän nimittäin oli ehtinyt jo tuoksuun tutustua, ja tiesi heti, mistä kyse. Miesten pullossa tuoksuu savuisa vanilja, sokerikuorrutettu kastanja, salvia ja roseepippuri -voisi siis melkein pistellä poskeensa. Uskoisinpa, että se on just jetsulleen hyvä tuoksu herkkusuuna tunnetulle pikkuveljelleni! Pitää muistaa kysyä aatoksia, kun on ehtinyt supsutella muutamaan kertaan.

Oletteko jo ehtineet nuuskuttelemaan? Näitä, tai joitain muita syksyn kiinnostavia tuoksu-uutuuksia?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.