Vaatekaapin tukikepit (kun peruspilarit on pakosalla)

Lilou's Crush

Syksyyn heräsin muutamaan tarpeeseen ja muutamaan haaveeseen. Edelleen on oma vaatekaappi marginaalinen käyttövaroiltaan, ja hätähän tässä tulee käteen kelien viilentyessä, kun pukeutuakin pitäis vissiin.

1. Valkoinen poolo -tuo kasiluokan rakas luottovaatteni. Aina ja kaikkien vaatekappaleiden alla. Ja nyt taas niin kovin muodikas. (French Connection)

2. Lippis. Niille aamuille ja päiville, kun tukalle ei ole ennättänyt/jaksanut/muistanut tehdä mitään, ja edessä on äkkilähtö ihmisten ilmoille. kohteliaisuustarvike, siis. (H&M)

3. Nilkkurit. Koska vastaavat kenkäni eivät vain mahdu jalkaan... Käääää-ääääk... (Isabel Marant Dickers -nyt lienee sitten sopivan painava syy niiden hankintaan)

4. Valkoinen oversize-kauluspaita. Elämässä tarvitaan haasteita (valkoinen väri ja vauva) ja helppoja vaatteita ruokintaan (napit). Ja koska miehen kaapista tätä ei voi nyysiä syystä että hällä ei yhtään tällaista ole. (&other stories)

5. Girlfriend-farkut. Koska boyfriendit odottaa kumppania. Oikeasti, katso muu syy kohdasta 3...(H&M)

 

Mitä tykkäätte? Omaan silmääni kollaasi näyttää sävyiltään vähän valjulta, mutta kovasti käyttökelpoiselta. Mitäpä tuosta - luvassa onkin enemmän uudenlaisia yhdistelmiä sitä mukaa, kun vaatevarannot pikkuhiljaa taas laajenevat. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.