Vaateväsy

hmprod.jpg

Olen tässä muutamana hetkenä kurkkinut nettikauppoja ja käynyt kaupungilla. Tavoitteena on ollut löytää  ykso-kaksi mukavannäköistä ja päällä mukavaa, helppohoitoista yläosaa. Arki kun on yhtä hurlumheitä, ei silittäminen tai kuivapesujutut ole prioriteettilistalla edes top kuudessakympissä. 

Onko helppoa? Ei ole helppoa. En ole löytänyt mitään sellaista, mitä haluaisin edes sovittaa.

Tykkään konmaroidun ja karsitun vaatekaappini nykysisällöstä, vaan en ole niin minimalisti, ettenkö kaipaisi vaihteluakin toisinaan. Kun päästin eteenpäin kaikki vaatteet, joissa jokin joko kiristi, puristi, löpsötti tai ei ollut ihan jetsulleen jees, jäi tilalle valikoima, joka ei ole kovin tasapuolinen tarpeisiini. Helpotus kuitenkin, että nyt kun palasin taas mainostoimistoon, voin pukeutua tyystin oman makuni mukaan (toki tilanteet huomioiden), eikä vaatekaapista löydy enää yhtään sellaista vaatetta, jota en omakseni oikein tunne.

En kuitenkaan halua peräänkuuluttamaani vaihtelua haalimalla ”kertakäyttövaatetta” tai ”ihan kivaa” (sitten olisin kohta taas karsimassa, ja sepä olisikin eettistä se!), vaan kaipaan edellämainittujen perusasioiden lisäksi myös sen ihastuksen tunteen, että vaatteen haluaisi laittaa heti ylleen. Kun nyt katselen noita henkareilla odottelevia vaatteita, jokaisessa sellainen kipinä on nimittäin ollut. …ja ikävä kukkaron puolesta, mutta toinen yhdistävä tekijä on, että useimmat niistä ovat tuntuneet ostohetkellä ihan vähän tai vähän enemmänkin liian hinnakkailta… No, onpa toki sitten tullut pidettyä hyvää huoltakin tuosta syystä, ja suurin osa lempivaatteista on jo useamman vuoden takaa.

Niin sitä on menty taas yksi viikko pääosin nahkaan ja kasmiriin kääriytyneenä. -Kombo, jossa ei ole kertakaikkisen mitään vikaa, mutta jolle kaipasin vaihtoehtoja. Kaikenpäälle kevättä kohti mennessä harmaa-musta-mustempi väriskaala on tuntunut tunkkaiselta, ja olen alkanut kaipaamaan jotain hempeämpää (Jahas. Nyt sitten olen muuttunut lopullisesti äidikseni, joka aina halusi jotakin värikästä…)

…Siellä, ketään kohtalotoveria, jolle tullut vaateväsymys?

 

PS. Tuon kuvan H&M Premiumin silkkipuseron ja sen kaltaisia hepeneitä pukisin tosin päälleni vaikka joka päivä, jos joku ne minulle aina aamuksi silittäisi…

 

 

Kommentit (10)
  1. Samsoe&Samsoella on ihania yläosia juuri nyt! Ootko käyny siellä? 🙂

    Sekä Destiny:llä Lönnrotinkadulla kivoja, erilaisia! Siellä oli kyllä nyt ti näytös, joten kannattaa kurkata nettiin ensin. Näkyi menevän uutuudet kuin kuumille kiville 😉

    Toivottavasti tärppää! 

  2. Sama tunne. En oikein edes viitsi mennä kauppoihin, kun valikoima ei innosta. Yhden ihanan kasmir-neuleen bongasin ja nyt sulattelen hintaa ja sitä olisiko se todellakin juuri se oikea. En enää halua kaappiini mitään väliaikaisratkaisuja, jotka yhden vuodenajan jälkeen on nyppyyntyneet ja virttyneet pilalle. Toisaalta arvokkaammat vetimet vaatii kypsyttelyä ja punnitsemista enemmän, koska kaikkeen ei ole varaa samaan aikaan. 

    Ja vaaleanpunaisen perään haikaillaan täälläkin. (Vaikka pohtimani neule onkin harmaa..)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *