Vaikeaa beigeä

Lilou's Crush

Voiko olla vaikeampaa väriä kuin beige? Tein ensimmäisen Zaran nettikauppa-tilaukseni hetki sitten, ja kiikutin kotiin kevättakin. Beigen luulin tilanneeni, mutta tuo epeli on milloin vaaleanpunainen, milloin beige, milloin tavallinen vaaleanruskea ja milloin huijaa olevansa lähes kermanvärinen. En ymmärrä.

Beige värinä ei koskaan ole meikäläistä pukenut, mutta tietyt vaatekappaleet, kuten pitkä, ohut trenssi, nyt vain on oltava tietyn värinen Teki se sitten minusta kampelansävyisen tai ei. Näin siis määrää pääkoppani, ei mikään sen tärkeämpi instanssi.

Koska malli on muuten jetsulleen etsimäni, en vielä päättänyt takin kohtaloa. Booztin alesta löytynyt samankaltainen tulee vertailuun, ja vain toinen takeista saa kappipaikan. Tykkäisin tästä jälkimmäisestä materiaalin vuoksi enemmän, mutta katsotaan, miltä tuntuu, kuvista ei koskaan voi sitä päätellä.

PS: Tuo Zaran nettikauppa toimi muuten tosi hyvin: nopsasti tuli, parissa päivässä ja hyvin pakattuna. Noudon otin tuohon viereiseen Zaraan, se kun on lähempänä kuin posti, eikä tullut näin maksujakaan. Valikoima oli laajempi kuin myymälässä, sen tiesi kiva myyjäkin kertoa.

Kommentit

Piipo79

Mä olen luovuttanut beigen ja muös trenssin suhteen. Kumpikään ei käy minulle joten miksi väkisin. Beige on muuten hankala väri monelle ja se voi olla pienestä sävyn valinnasta kiinni...

Hertta
Lilou's Crush

Just ni, miksi väkisin jos ei tunnu siltä. Mulla sama luovutus mustien siistien housujen kanssa. Ei ku ei. Minä tykkään pitkistä takeista (meni muuten termit sekaisin, tämä ei taida olla varsinaisesti trenssi...) ja nimenomaan beigenä, pahus vain kun väri ei itselle sovi. Mutta en anna sen häiritä, vaalea on vain niin paljon kivampi kevätväri :)

Piipo79

Mulla on muuten sama homma mustien housujen kanssa! Tai housupukujen. On sellaisia kaapissa mutta harvoin käytän enkä nykyisin edes osta. Tummansininen puku / kynähameet on taasen kestosuosikkini duunissa!

Hertta
Lilou's Crush

Oi! Olen tosi kade, haluaisin olla kynähame-ihminen, mutta olen ihan jotain muuta. Sellainen "kynä korvantakana" tai "kynä tukassa" -ihminen. Ei ollenkaan niin chic!

Piipo79

Tarkennuksena että puku ja kynähamehommat on mulla työpukeutumista. Business-koodi työpaikalla niin ne on ajattomia vaihtoehtoja. Kyllä mullakin on arjessa enemmän tuo kynä tukassa meininki ;-)

Vierailija (Ei varmistettu)

Minulla beigen pitää olla ehdottomasti lämmin sellainen, kylmänviileä saa näyttämään järvenpohjasta naaratulta. Eli ehkä kyse on vain oikeasta sävystä eikä beigestä itsestään? Älä luovuta!

Hertta
Lilou's Crush

En luovuta! Meillä on ehkä kuule just päin vastoin! Lämmin beige saa mut näyttämään puolikypsältä lohelta. Uhhh.

elinakoo (Ei varmistettu)

Minusta perusbeigestä tulee usein mieleen halvat ysärivaatteet, olen varmaan pysyvästi traumatisoitunut niistä. Tuo kuvauksesi kameleontti-beigestä kuulostaa aivan takilta jota käytän tällä hetkellä ja olen tykännyt siitä tosi paljon!

Hertta
Lilou's Crush

Joo! Mä tiedän just ton mitä tarkoitat! Mulle tuli heti mieleen yhdet VeroModan polyesterihousut JUST tota väriä. Yh. Ei semmoiselle!

ja (Ei varmistettu)

Jos onnistut irrottautumaan tosta jahkailusta tuon sävyn suhteen (tuttua puuhaa), voi tuo kameliontti olla loppuen lopuksi passeli vaihtoehto. Ehkä sillä on salainen viesti sulle: "en suostu olemaan minkään värinen, joten voit luovuttaa". Tai jotain :)

Hertta
Lilou's Crush

Haha, aivan mahtavasti sanottu! En ole tätä kameleonttoa ehtinyt edes sovittaa kuin kerran, ja kun se kokovartalopeilikin vieläkin puuttuu, niin ihan on nyt ollut arpapeliä tämä homma!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.