Vakkari

Lilou's Crush

Aamulla en herätessäni muistanut, että tänäänhän oli varsin merkityksellinen päivä.

Koeaikani nykyisessä työpaikassa nimittäin päättyi tänään! Ei odottanut työpisteellä illalla pahvilaatikko ja verokortti, vaan hommat jatkuu normaaliin malliin maanantaina. 

Olen niin kotonani kuin olla ja voi. Ja miten mielenkiintoisten hommien parissa! Tällä hetkellä mm. luotsaan paraikaa tiimini kanssa kahta suurehkoa filmituotantoa, käynnissä on muutama mielenkiintoinen strategiaprojekti, ilmeprojekti sekä monen monta pienempää markkinointikampanjan palikkaa ja palloa. Joka päivä on mukava mennä töihin, saa oppia uutta ja olla just sellainen kuin on, joka on kovasti tärkeää. 

Neljä kuukautta, joka tavallaan tuntuu parilta viikolta, tavallaan parilta vuodelta. Nostaisin maljan ihan vain työn ilosta, mutta tunnustan, että merkkipäivän toimiessa hyvänä tekosyynä, niitä tuli nosteteltua toimistolla tänäiltana jo muutama -tunti vaihtui toiseen, kolmanteen ja neljänteenkin kollegani, ystäväiseni kanssa.

Iloisin mielin unille ja viikonloppuun.

 

PS. hönö kuva matkalta kotiin, kun kipittelin tuossa kymmenen aikaan kotiin. Olipas hassua, en yleensä ole siihen aikaan kaupungilla liikenteessä, vallan hämmästyin ihmismääriä. Kevät on tosiaan tulossa, lumesta huolimatta!

Kommentit

Aisha J
Aisha

Mahtavaa, että on työ, jossa noin hyvin viihtyy! Itsekin olen tajunnut työn mielekkyyden merkityksen viime aikoina oikein kunnolla, kun olen saanut tehdä sellaisia hommia, joista olen tosi innoissani. Kummasti jaksaa hankalammatkin päivät, kun kuitenkin saa tehdä sitä mistä tykkää. Sitä toivoisin kaikille! :) 

Hertta
Lilou's Crush

No sitäpä justiin, olet aivan asian ytimessä. On ihan mahtavaa, kun maanantai ei ota kaaliin. -olen ollut tosi onnekas, sillä näin on ollut lähes aina työelämässä. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän tätä arvostan :)

mukavaa työviikkoa sinulle <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.