Väliheippa

Lilou's Crush

Laiva on lastattu... tietokirjallisuudella, läppäreillä, One pieceihin pukeutuneilla ihmisillä, matkaeväsnameilla ja hyvällä mielellä. Kohti mummukkilaa, kälyä, pienenpientä serkkupoikaa ja muita kaiffareita pitkän tauon jälkeen.

Sen, minkä tutkimusanalyysini naputtelulta ja kirjallisuuden raahaamiselta milloin mistäkin päin Helsinkiä olen ennättänyt, olen viettänyt hyvässä seurassa. Kotona minua ovat visiteeranneet piristämässä ystävät, kävin näyttämässä nenääni tulevalla työpaikalla, ja tietysti sitten sukuloiden.

Lievä välitila blogissa jatkuu vielä muutamia viikkoja, kunnes on päättötyö pukattu tarkistettavaksi. Siihen tarvitaan kyllä sekä lehmänhermoja ja bodattuja pehvalihaksia. Ajatuksissa siintää jo toukokuinen New York. Kyllä sinne saakka jaksaa.

 

PS. Olen totaalisen ihastunut tuohon tummansiniseen One Pieceeni. Tilasin sen Nellyn alesta, harmi kyllä taisi olla viimeinen kappale tuo alehintainen. Tykkään, jos mahdollista, vielä enemmän kuin Suomenlipunsinisestäni. Harkitseville tiedoksi, ensimmäiseni oli kokoa M, mutta tämä S on ehdottomasti parempi jos olet varreltasi kapoinen. Ja tämä lämpimämpi Original-malli muutenkin enemmän vilukissan mieleen :)

Kommentit

ByPipa (Ei varmistettu)

Se kirjoittaminen, ja ne istumalihakset. Jos sinulta löytyy ylimääräisiä, voi ne lähettää tänne :) 2 viikkoa ja yksi opinnäytetyö (oheis kirjoituksineen). On melkoisen mahdoton yhtälö, mutta yritän silti :)

 

Ihanaa viikonloppua sukuloiden!

Hertta
Lilou's Crush

ByPipa, järrrjettömästi tsemppiä!! Asenne ratkaisee ;)

Stockholm by me

Sitikalla vaan mutkat suoraksi wroom wroom! :) 

Olin muuten juuri laittanut sulle yhden kenkäpitoisen (omasta mielestäni kivan) haasteen sulle eteenpäin kunnes tajusin että ehkä ajoitus ei ole se paras... Mutta jos haluat noin niinkuin jotain taukoa kirjoittamiseen niin mun blogissa odottaa :) 

/ Veera http://www.stockholmbyme.blogspot.se/

PS. mä ihan oikeesti kanssa harkitsen tollasta one piece:ä (puol vuotta sitten en olisi voinut kuvitellakaan sanovani näin) tosin Mies sanoo ettei hän halua teletappia kotiinsa. Täytyy nyt vielä vähän miettiä... Sun päällä siitä ainakin on kaikki tapit kaukana :) 

Kommentoi