Välikurkkaus lastenhuoneeseen

Lilou's Crush

Välikurkistus lastenhuoneeseen, kuvat nappasin vähän hankalan iltavalon aikaan, joten musta on harmaa ja keltainen vähän sinnepäin. Mutta hyvät ne on!

Seinät -check.

Lattia-check.

Kaapit takaisin paikoillaan -check.

Listat -uupuu.

Ikkunanpielet -maalaamatta.

 

Loppurutistus siis enää edessä, tosin ikkunanpuitteiden maalaaminen on aika horrorhommaa, mutta sitten saadaan kantaa taas tavarat sisään, rullata uusi matto paikoilleen ja vapauttaa muu asunto huoneesta vyöryneestä tavarasta. Jee!

Kommentit

Tibs (Ei varmistettu) http://shoptravelfood.blogspot.com

Onhan siinä hommaa, mutta tuntuu varmasti ihanalta kun on jo voiton puolella. Itselläni on edessä työhuoneen maalaus, kaikki pinnat uusiksi. Koskakohan aloittais...?

Hertta
Lilou's Crush

Se on meilläkin ollut tuo aloittamisen vaikeus (ja ajan puute) se isoin kynnys, loppujen lopuksi kun valmista tuli yllättävänkin nopeasti, lattian laitto kävi tottuneelta jo melko kätevästi :) Tsemppiä urakkaan!

Laurana (Ei varmistettu) http://lifethrualens.net

Siitä on tulossa tosi kiva, mielenkiinnolla odotan kuvia valmiista huoneesta! Keltaisen seinän sävy näyttää ainakin tuossa kuvassa hyvin samanlaiselta kuin meilläkin lastenhuoneessa (ja keittiössä) :)

Hertta
Lilou's Crush

Luulen kanssa, että tulee kiva, vaikka nyt olisin tuonne melko hämärään huoneeseenvalinnut valkoisemmalla taitetun keltaisen, voi jehna -tuo on tosi kaunis lämmin puhdas sävy, mutta menee vähän tummaksi. Mutta ihan ok se on :) Teillä on ainakin kuvista päätellen tosi samansävyinen keltainen, mutta vain paljon valoisampi asunto, joten toimii vähän paremmin!

Liisa
Osasin!

Hienolta näyttää!

Itse istun parhaillaan karmeassa maalinkäryssä, mies maalasi pojan huoneen juuri kertaalleen. Sinne tulee 3 valkoista seinää ja yksi värillinen. Vähän jo jännittää, millainen huoneesta lopulta tulee. Visiossani se on tietysti järisyttävän upea, toivottavasti myös käytännössä.

Ehkä eniten minä(kin) silti odotan sitä, että saadaan noille olohuoneen vallanneille leluille parempi säilytyspaikka.

SVes (Ei varmistettu)

Kaunis keltainen seinä! Muistatko mikä on maalin värikoodi? Tytön huoneeseen haluaisin yhden seinän keltaiseksi, mutta tikkurilan värikartassa on mun mielestä tosi suppeasti keltaisia, ainakin tummempia. :)

Hertta
Lilou's Crush

Voi että kun ei tullut säästettyä! Mutta muistelen, että maali ei ollut Tikkurilan värikartoista, oiskohan ollut Sadolin... Ei vitsi kun en muista! Kiva keltainen oli kyllä yllättävän vaikea löytää, hassu juttu!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.