Valkoisia hullutuksia

Lilou's Crush

Tein tänään äkkivisiitin Hullareille, vaikka ensin ajattelin jättäväni hulluttelut kokonaan väliin. Onneksi kuitenkin muistin, että kyseiset bakkanaalit tarjoavat aina kylpytakkeja, sillä hävitin vanhat kylpytakkimme pari viikkoa sitten. Yli viisi vuotta jokapäiväistä käyttöä, pesua ja pitoa eivät jättäneet takkirievuista paljoa jäljelle. On ollut suihkun ja saunan jälkeen ihan orpo olo ilman! Nyt kelepaa taas, kuulkaas! 

Toinen tarvehankintakin löytyi sattumalta, sekin valkoinen: Tempurin perustyynyn mallinen tyyny. Petari meillä onkin ollut vuosia, eikä siitä luovuta, mutta sopivaa tyynyä en meinaa millään löytää. Josko se olisi tämä!

Tyynyn päälle vielä kierros herkussa, ja hullarit kuitattu tältä vuodelta. Itseltäni oli aivan into niihin hiipunut, mutta nämä hankinnat olivat kyllä erittäin hyvät.

Mites työ, löytykö mittään? Vai onko kiinnostus meikän lailla hiipunut?

 

Kommentit

Aniss (Ei varmistettu)

Innolla luen kuvastoa, mutta viime vuosina käynnit ovat rajoittuneet lähinnä herkun puolelle. vielä viime kerralla tilasin verkosta, mutta sekin lakkasi kiinnostamasta kun poistivat maksuttoman noudon tavaratalosta.

Hertta
Lilou's Crush

Siis mitä! Ai maksuton nouto on poistunut? No voi hyvän tähen.

HöpöHöpö

Vuosia sitten yritin käydä mutta ihmispaljous ahdisti niin (mulla ei ole siis mitään paniikkihäiriötä, en vaan tykkää), että menin pääovista sisään ja kävelin sivuovista ulos. Nykyään en edes tiedä mitä siellä myydään, kun meille ei tule sitä mainoslehtistä. Hyvä niin, kauhea paikka :D

Hertta
Lilou's Crush

Tuttu tunne tuo. Illat on olleet hyvää aikaa, ainakin eilen itiksen stokkalla oli aika rauhallista, pääsin herkussakin suoraan kassalle.

Tasaraita

Aiempiin vuosiin verrattuna kiinnostus on laantunut. Eikä kuvastossa mielestäni ollut edes samalla lailla mitään supermahtavaa. Aiemmin on yleensä jotain kodinjuttuja täytynyt hankkia.

Kävin kyllä Hulareilla, kahteenkin otteeseen. Ensin flunssaisen lapsen kanssa, virhe. Ja myöhemmin miehen kanssa kahdestaan. Miehes kävi hakemassa sukkia ja boksereita sekä yhden Makian t-paidan. Itselle tarttui mukaan vaan ja ainoastaan kosmetiikkaa sekä tietysti Herkusta ruokaa. Kosmetiikka on sen verran edullista Hulareilla, että niiden luottotuotteiden varastoa tulee yleensä aina täydennettyä jos vaan ovat tarjouksessa.

Hertta
Lilou's Crush

Minä en tykännyt tuosta kuvaston ilmeestä tänä vuonna, oli jotenkin vaikea hahmottaa kuvia siltä keltaiselta pohjalta, ja siksi jäi ihan kesken. Tiettyjä naistentarvikkeita olisi kyllä ollut fiksu napata mukaan, mutta en vain jaksanut! Laiskimus! Kosmetiikka, siis se ihan perus, on usein kannattanut tuolta napata, vaikka ei monen euron säästö ehkä olisikaan, mutta varmaa säästöä, kun niitä aina kuluu kuitenkin !

Veera-- (Ei varmistettu)

Heips! Ei ole into hiipunut, kiitos verkkokaupan :) Keskiviikkona iskin kiinni Artekin "mehiläispesä" lamppuun, oli tuntuva alennus!
Toinen pitkään haluamani oli Dysonin varrellinen rikkaimuri,mikä myös löytyi kivasta alesta..ja vielä Artekin valkoinen ritiläpenkki.
Kerralla hieman kalliita ostoksia,mutta alet olivat tosissaan hyvät, joten miehen kanssa päätettiin panostaa näihin :)
Sinunkin ostoksesi ovat kivoja, tyyny on varmasti huippu!
-Veera

Hertta
Lilou's Crush

Ooh, toi on mun "sitten joskus" listalla, tuo valaisin. Loistava hankinta! Ja meillä on tuo imuri ollut pari vuotta, ihan mahtava: joka päivä käytössä. Tosi hyvät hankinnat. Ja kiitos, tyyny oli aikalailla sopivan oloinen, aamuyöllä vasta luovuin -mikä on aika hyvä suoritus nirsoniskalle :D

MiiaK (Ei varmistettu)

Kävin yhtenä aamupäivänä hakemassa miehelle valkoisia t-paitoja, hullarivakio-ostos. Samalla sain hankittua muutaman muun ostoslistalla olleen asian, joita en kyllä juuri silloin mennyt hakemaan, eli tytölle kangastossut kesäksi ja itselleni ohuet nahkakäsineet. Ylimääräisenä heräteostona lähti mukaan palapeli tytölle. Aika vähän jaksaa innostaa, kun tällä hetkellä karsin tavaroita ja pyrin saamaan niitä ovesta ulos sisäänkantamisen sijasta :)

Hertta
Lilou's Crush

Sama juttu täällä, enemmän ulos kuin sisään! Oletko huomannut, että on tullut entistä hankalammaksi hankkia jotain, kun tuolle tielle on lähenyt :D Minun tarvelistallani on vain siisti valkoinen/vaalea huivi, entinen on lievästi sanoen räjähtänyt...

ReetaJohanna (Ei varmistettu)

Enpä jaksanut tänä vuonna edes kuvastoa plärätä loppuun... :/

Kao Kao

Mulla on Tempurin Ombracio tyyny (se perhosmalli), se tuntuu ekan viikon kamalalta ja sitten siitä ei haluakaan luopua. Ostin viime syksynä sellaisen Hullareilta miehelle ja näin kävi hänelläki. Maksoi silloin 119 € kun ohv on 183 €. 

Nyt en oikein löytänyt mitään, Balmuirin pallokynttilöitä mamille, Sensain ripsariä itelle. Oon kehitellyt uuden tavan käydä siellä. Seitsemältä aamulla Tapiolan Stockalle, siellä me pyöritään aamu-unisina kaikki. Harmittaa vain etten ostanut Victorinouxin tomaattiveitsiä, vaikka mieli teki. Sunnuntaina ne oli jo loppuneet. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.