Valoa harmauteen

Lilou's Crush

Ihan hetki sitten esittelin Lumenen uutuuksia, mutta kun useampana päivänä on saanut kuulla freesistä ihosta, vaikka olo on ollut kaikkea muuta (lue: nuutunut, harmaa, stressaantunut), on kiitos annettava jälleen sinne, minne kiitos kuuluu. Eli Lumenen Nordic Light Instant Illuminizerille, valopisaroille.

Käytin ensalkuun tästä hiukan haaleampaa versiota, kevyen vaaleanpunaista sisartaan, mutta parisen viikkoa sitten innostuin tästä "tehohehkusta". Kyllä kannatti. 

Ensin ohut meikkivoide, sitten yksi pisara valoa pipetillä kämmenelle, pyöräytys sormenpäille ja kevyt taputtelu poskipäiden korkeimpaan kohtaan, keskelle otsaa hennosti, nenänvarteen, leukaan ja amorin kaarelle. Siinä se. Jos joskus pidin tällaisia tuotteita vain juhlameikkiin sopivana tai muutenvain hömpänpömppänä, en pidä enää. Tästä en luovu!

Kommentit

Nanuska (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä! Sopiiko parhaiten mattanassuun vai olisiko tästä apua myös itsessään jo päivän mittaan kiiltelevälle iholle?

Hertta
Lilou's Crush

Hmm, hyvä kysymys! Itse en käytä puuteria, vaan tykkään että nassu jää aika luonnolliseksi, mikä lie sitten vähän kiiltävä? Eli ainakaan itse en laita mattapohjaan, toimii hyvin pelkän meikkivoiteen päällä. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.