Valoa ja aitoa kauneutta -osallistu Lumenen uutuustuotteiden arvontaan

Lilou's Crush

Kaupallinen yhteistyö Lumene

Olette täällä tontillani saaneet usein lukea Lumenen kuulumisia, ihan hetki sitten kerroin hyväksi havaitsemistani uusista LÄHDE-tuotteista. Olen törmännyt Lumenen tuotteisiin maailman eri kolkissa, ja jokainen kohtaaminen on ollut pilkahdus iloa ja ylpeyttä. Ajan saatossa olen saanut myös sattuman kautta ystävikseni lumenelaisia, päässyt tutustumaan tuotteiden syntyyn ja jopa tehnyt aivan itse itselleni oman lemppari luomivärini.

Nyt pääsen jälleen tähän yhteen lempiaiheistani, kun Lumene kutsui minut mukaan kampanjaan, ja pohtimaan, mitä suomalainen kauneus minulle tarkoittaa. Piti ihan hetkeksi pysähtyä miettimään.

Yhdellä lauseella en tätä kyllä mitenkään pystynyt kuvailemaan. Määrittelen kauneuden eräänlaisena puhtautena, raikkautena. Aitoutena ja sen myötä rohkeutena olla oma itsensä. Sellaisena itsevarmuutena, jota ei tarvitse peitellä, ei hyvinä eikä vähemmän hyvinä päivinä. Aitous on kaunista. Eletty elämä saa näkyä, ikä saa näkyä. Elämänilona. Tämä kaikki huoliteltuna pakettina, siinäpä se on minusta se suomalainen kauneus parhaimmillaan.

Lumenen tuotteet palvelevat arjessani minua luotettavasti joka päivä. Meikit eivät peitä ja piilota, vaan niillä voi korostaa parhaita puolia: vähän hehkua sinne, sipaisu punaa tuonne ja ripaus ripsaria tänne. Olenkin ystäväpiirissäni varsinainen Lumenen meikkivoiteiden ambassador, niin paljon olen luennoinut hetki sitten uusiutuneista tuotteista. 

Nyt todella taidokkaasti kokonaan, myös visuaalista silmääni miellyttävästi uusitusta sarjasta on löytynyt muutama muukin luottotuote: Invisible Illumintation Nordic Light -valopisarat hennossa roosan sävyssä on toinen niistä: luonnollista hehkua, kaukana diskoshimmereistä. Sipaisen vähän poskipäille, nenänselkään ja amorinkaarelle. Barely there, mutta jotakin hyvää tapahtuu selvästi ilmeessä.

Toinen suosikkini on Invisible Illumination Instant Glow sävyseerum: ohuenohut, siis huomattavasti tyypillisiä meikkivoiteita ohkaisempi nestemäinen voide, jota käytän itse meikkivoiteen tapaan: oma iho kuultaa läpi, mutta näyttää luonnollisella tavalla viimeistellyltä. Tämä on todella riittoisa tuote, nestemäisyytensä vuoksi sitä tarvitsee koko kasvoille vain muutaman pisaran.

Lumenen uudistus ulottuu myös ihonhoidon tuotteisiin. Tuttuun tapaan ihonhoidon tehoaineet on löydetty Suomen luonnosta. VALO-tuotteissa on käytetty mm. lakkaa ja puhdasta, pohjoista lähdevettä. LÄHDE-sarjassa puolestaan on mukana koivun mahlaa. 

Tällä hetkellä sairastelukierteeseen, vuodenajan vaihteluun ja lämmityskauteen reagoiva ihoni iho kaipaa sekä kosteutusta että heleyttä ja hehkua tällä hetkellä kipeästi. Olenkin ottanut menneellä viikolla kaikki keinot käyttöön, ja hellinyt ihoa niin sisäisesti hyvällä ruoalla ja juomalla runsaasti vettä kuin ulkoisesti kirkastavilla ja hehkua tuovilla tuotteilla.

Erityisen hyväksi juuri tähän hetkeen olen havainnut yöksi hiukan tuhdimman LÄHDE Tehokosteuttavan yövoiteen ja Ravitseva 24h kosteusbalsamin. VALO-sarjasta olen löytänyt aamujen avuksi virkeyttä tuomaan VALO Kirkastavaa ja siloittavaa hyaluronitiivistettä kosteusvoiteen alle. Jotenkin lohdullista, että kun valo vähenee ulkosalla, voin sipaista sitä purnukasta. Universumin tasapaino säilyy.

Sitten tosi kivaan arvontaan! Kerropa minulle, mitä suomalainen kauneus sinulle tarkoittaa? Millaisia ajatuksia sanapari sinussa herättää? Jaa mietteesi kommentiboksissa, ja osallistut näistä uutuustuotteista kootun palkinnon arvontaan. Valitsin arvottavakseni VALO-tuotepaketin, sillä sitä minä eniten haluan teille juuri nyt kaamokseen antaa, VALOa ja iloa! Paketin arvo on 80€ ja se sisältää seuraavat tuotteet:

  • Lumene VALO kirkastava & silottava kosteusvoide
  • Lumene VALO heleyttävä & kosteuttava kasvosuihke
  • Lumene VALO kirkastava & silottava hyaluronitiiviste
     

Arvontaan voi osallistua tasan viikon ajan, maanantain 7.11. vuorokauden loppuun saakka. Jätä kommenttisi yhteyteen sähköpostiosoitteesi, otan yhteyttä arvonnan voittajaan meilitse.

Kaunista alkanutta viikkoa!

 

Kommentit

Tiina1212 (Ei varmistettu)

Suomalainen kauneudesta tulee mieleen puhtaus, luonnollisuus, ajattomuus ja yksinkertaisuus. Nämä jotenkin sopii kun ajattelee kauneuden piirteitä suomalaisissa, luonnossa ja kauniissa suomalaisessa sisustuksessa.

Tässä elämä on

Helppous, luonnollisuus, huolettomuus - tässä kolme sanaa, joita kuulen usein suomalaisista puhuttaessa. Ainakin täällä Saksassa, suomalainen kauneus yhdistyy todella vahvasti luonnollisuuteen ja sitä kautta tiettyyn itsevarmuuteen. 

Tarja L. (Ei varmistettu)

Suomalainen kauneus on luonnollisuutta, raikkautta ja rentoutta. Ei itsensä muuttamista kosmetiikan avulla, vaan hyvän olon ja hyvinvoinnin lisäämistä. Pientä liftausta omaan itseen: "minä 2.0" :)

Ja että ovat kauniita nuo uudet pakkaukset! Kerrassaan onnistunut ja kokeilemaan inspiroiva design!

Ripstillikka (Ei varmistettu)

Mulle suomalainen kauneus edustaa luonnollisuutta ja raikkautta. Vähemmän on enemmän. :)

Matilde (Ei varmistettu)

Lumenen tuotteet tulevat ensimmäisenä mieleen.

Nippe (Ei varmistettu)

Finnish beautiness= a little bit uncolourful but charming in a shy way

Hilavitku (Ei varmistettu)

Luonnollinen, yksinkertainen, raikas ja puhdas:)

Minnea
Minnean muruja

Suomalainen kauneus tarkoittaa luonnollisuutta, vähäeleistä naapurintyttömäisyyttä, vaaleita sävyjä ja raikkautta :)

Innolla ottaisin Lumenen uutuustuotteet testiin, jos onni suosisi!

Ripatti (Ei varmistettu)

Minulla on suomalaisesta kauneudesta varsin samantyyppisiä ajatuksia kuin sinullakin. Näen sen luonnollisuutena, puhtautena ja raikkautena. Vähän sellaisena "tässä olen suoraan saunasta mutta näytän silti upealta"-meininkinä. Tarvitsen itse kuitenkin hieman apua päästäkseni tuohon kuvailemaani lopputulokseen, joten olisipa kiva päästä testaamaan näitä Lumenen uutuuksia! Tykkään Lumenesta muutenkin tosi paljon ja heidän tuotteensa sopivat minulle. Peukut on siis täällä pystyssä, että onni suosisi!

Tapsi (Ei varmistettu)

Luonnollisuus ja puhtaus tulivat ensimmäisenä mieleen. Lumene on pitkään kuulunut suosikki tuotteisiin:)

JaKa (Ei varmistettu)

Rohkeutta, raikkautta, itsestään huolehtimista ja itsenstä hemmottelua.

Jjjulia (Ei varmistettu)

Suomalainen kauneus on valinnanvapautta; olemme siinä mielessä onnekkaassa asemassa, että jokaiselle kauneuden ilmenemisen ja toteuttamisen muodolle yleensä löytyy oma paikkansa :) Suomalainen kauneus voi olla mitä vain; hillittyä, räiskyvää, neutraalia, värikästä, hauskaa tai vähän vakavamielisempää, korostettua tai nöyristelevää, klassista tai trendikästä - kantajansa näköistä.

Tema (Ei varmistettu)

Suomalainen kauneus ei vaadi paksua pakkelikerrosta vaan saunapuhtaan hehkuvan ihon johon Lumenen tuotteen voi kevyesti sipaista :)

Leenaslii (Ei varmistettu)

Kun ajattelen suomalaista kauneutta, mieleen tulee vuodenaikojen vaihtelu ja niiden huomioonottaminen erityisesti ihon- ja hiustenhoidossa. Myös värikosmetiikan pitää toimia erilaisissa olosuhteissa.

Johannatee (Ei varmistettu)

Itse assosioin suomalaisen kauneuden suoraan luontoon ja luonnollisuuteen - kauneuteen joka nousee yksinkertaisuudesta ja konstailemattomuudesta.

anna s. (Ei varmistettu)

luonnollisuutta ja herkkyyttä :)

Kyllä mulle tulee samat mieleen kuin monelle muullekin eli luonnollisuus ja raikkaus..

ooona (Ei varmistettu)

Suomalainen kauneus on minulle itsevarmuutta ja luonnollisuutta! Meillä on Suomessa niin ihana mahdollisuus olla (ainakin melkein) tasa-arvoisessa asemassa kuin miehet. Nyt pitäisi enää olla yhtä itsevarmoja ja käyttää kaikki tilaisuudet hyödyksi. :)

Nea H. (Ei varmistettu)

Suomalainen kauneus tarkoittaa yleistä luonnollisuutta sekä hyvin hoidettua ihoa

Jompuska (Ei varmistettu)

Luonnollisuutta ja raikkautta, heleä, vaalea iho ja vaaleat hiukset.

jaana h (Ei varmistettu)

luonnollisuus, puhtaus, raikkaus ja vaaleus

Nooraeevee (Ei varmistettu)

Puhtaus, kuulaus ja herkkyys sekä luonnontuotteet ihonhoidossa.

neitomariann (Ei varmistettu)

Kauneus tarkoittaa minulle hyvää oloa joka heijastuu ulospäin ja jota voin meikillä kevyesti korostaa. Hehkua, luonnollisuutta ja kuulautta arvostan kauneudessa ja meikkini onkin hyvin luonnollinen, jossa hyvinvoiva iho, kirkkaat silmät ja ruusuiset posket ja huulet ilahduttavat arkeani.

Annanan (Ei varmistettu)

Puhtautta.

Jannina (Ei varmistettu)

Suomalainen kauneus on rehellistä, aitoa ja lempeää.

Nou

Sanoista tulee heti ensimmäisenä mieleen kaikki luonnontuotteet, kuten marjat ja lehdet(nokkoset ja heinät) :) Kaikki todella puhdas, raikas ja luonnolinen. Kaikkea mitä metsästä voisi poimia suoraan pulloon :)

K2 (Ei varmistettu)

Puhtaus, raikkaus ja luonnollisuus tulee mieleen perinteisestä suomalaisesta kauneudesta.

santtu64 (Ei varmistettu)

suomalainen kauneus on perinteistä kumpuavaa sisäistä ja pohjolan naisten ulkoistakin kauneutta, vahvaa, voimakkuutta uhkuvaa ja samalla herkkää kauneuttaa, jota valovimaisuutta korostamalla voimme luoda esimerkin unoversaalisesti, hyväsytään itsemme ja toisemme sellaisina kuin olemme, ihanina itsenämme:)

Marikki24 (Ei varmistettu)

Suomalainen kauneus on kuin tuulahdus raikasta ja puhdasta ilmaa! Suomalainen kauneus liittyy luontoon ja luonnollisuuteen. Se on herkkää ja omaperäistä. Asun ulkomailla ja kaipaan usein suomalaista kauneutta, sillä tässä nykyisessä asuinmaassani koen kauneudelta puuttuvan juuri tuon herkkyyden, puhtauden ja keveyden.

Lauratellervo (Ei varmistettu)

Puhtaus, helppous, raikkaus

Sari P (Ei varmistettu)

Suomalainen herkkä kauneus on puhtautta ja raikkautta luonnon omista lähteistä! Suomalaisesta kauneudesta tulee ensin mieleen kirkas lähdevesi, sitten koivumetsän tuoksu kesäsateen jälkeen <3

Jo
jo

Vaatimatonta kauneutta, luonnollista voimaa ja lempeää raikkautta. Suomessa kauneusasioita voisi ehkä kuvailla... "Alussa oli suo, kosteusvoide ja Jaana..."

Projekti -30/2013

Tuntuu et toistan vaan kaikkien sanomaa asiaa. Mutta, luonnollisuu ja tietty paljastava kauneus tulee mieleen. Ei tarvii paljoa meikkiä vaan less is more ajattelu kuuluu suomalaiseen kauneuteen. 

Annafiinu (Ei varmistettu)

Minulle suomalaisesta kauneudesta tulee mieleen luonnollisuus ja raikkaus. Sellainen eloveenatyttömäisyys.

Lumos

Suomalainen kauneus on mielestäni kuulautta, luonnollisuutta ja arktista voimallisuutta.

Heli Heinonen (Ei varmistettu)

Viileän vaalea pitkähkö itsenäinen ja kaunis suomalainen laatunainen näin kliseisesti :)

Hekku (Ei varmistettu) Https://huesofblack.blogspot.com

Suomalainen kuaneus tuo mieleen raikkaan ja kuulaan kauneuden, jossa jokaisen oma persoona pääsee esille.

Hermukka (Ei varmistettu)

Kyllä minulle tulee mieleen luonto ennen kaikkea. Järviä, lunta, tietynlaista karua raikkautta ja voimaa.

Sannainen (Ei varmistettu)

Suomalainen kauneus on minulle luonnollisuutta ja raikkautta. Se tarkoittaa minulle myös itsevarmuutta. Olen ylpeä suomalaisista piirteistäni ja olen sinut itseni kanssa.

Maisa Z. (Ei varmistettu)

Suomalainen kauneus tarkoittaa minulle luonnollisuutta, puhtautta, kosteutta ja raikkautta. <3

kastepisara (Ei varmistettu)

Tuotemerkki Lumene yhdistyy suomalaiseen kauneuteen. Sitten sauna ja luonto eli puhtaus ja luonnolliisuus

Hetkiä arjesta

Suomalainen kauneus on mulle yksinkertaisimmillaan se hetki, kun ihminen kietoo itsensä saunan jälkeen kylpytakkiin ja pyyhkeeseen. Silmät sädehtivät, iho hehkuu ja kasvot ovat silinneet lämmön rentouttavan vaikutuksen voimasta. Siinä on sellaista iätöntä kauneutta.

Riikkajohannaka (Ei varmistettu)

Kuulas, raikas ja luonnollinen.

Minttu-Maaria (Ei varmistettu)

Suomalainen kauneus on luonnnolista; herkkää ja puhdasta,turhan konstailematonta, vähän niin kuin uudistuneen Lumenen ilmekkin. Mielestäni se kuvastaa suomalaista kauneutta täydellisesti.

LauraV (Ei varmistettu)

Heti ensimmäiseksi mieleen tuli sanaparista Suomalainen kauneus seuraavat:
luonnollinen, paljas ja rohkea. Rohkeutta olla oma itsensä. Siihen liittyy myös luonnollisuus, vaikkakin on kaunista, kun joku on laittautunut ja huomaa, että siihen on nähty vaivaa mutta niin ettei ole lyöty överiksi.

hilkka (Ei varmistettu)

Mieleeni tulee ensimmäisenä luonnollisuus, paljas ja joten juhannusyö kuvaa mielestäni ihanasti suomalaista hempeää kauneutta.

KatjaK (Ei varmistettu)

Suomalainen kauneus on herkkää, luonnollista ja ajatonta.

Nannil (Ei varmistettu)

Ensimmäisenä mieleeni kuvastui sanat raikas, puhdas, luonto,elinvoimainen, iloinen. Pidemmälle ajateltuna Lumene taitaa olla juuriki näitä. Samoin ihanne oloni ja ihoni. Sitä rakastan.

Vive (Ei varmistettu)

Suomalainen kauneus on mielestäni luonnonmukaista ja elämänmakuista. Pakkasesta sähköistyneet hiukset tai hipaus huulipunaa hampaissa ei haittaa, kun hymyilee.

Suomalainen kauneus on äidin Lumene-kasvovoide sinisessä purkissa 1980-luvun kylppärin kaapissa.

 

Pages

Kommentoi