Valohoitoa

Lilou's Crush

 

Hyviä öitä kesästä talven keskeltä! Viimeiset ajat on ollut sellaista haipakkaa, että tämä esikoisen kanssa vietettävä muutaman päivän "isojen tyttöjen reissu" pääsi aivan yllättämään. 

On antoisaa päästä keskittymään vain esikoisen juttuihin kaikessa rauhassa. Kotosalla äänekäs pieni helposti vie hasardihommillaan pidemmän korren, vaikka kuinka koittaisi olla tasapuolinen...

Saavuimme aamuyöllä tänne tuttuun hotelliimme Jumeirah Beachille. Muutoin kaikki on juuri niin hyvin kuten vain voi toivoa, mutta huoneemme oli kuin jääkaappi, 16 astetta ja järjetön puhallus joka rööristä. En mitenkään kyennyt pysymään hereillä odottaakseni ilmastoinnin korjaavaa huoltomiestä, joten kahden peiton alta, täydellisen makoisten kolmen tunnin unien jälkeen kömmittiin aamiaiselle. Sen jälkeen ollaan menty minne nenä näyttää, Fitbitin mukaan kaikkiaan yli 20.000 askelta on tikattu ihan huomaamatta. Huomenna sitten uimahommia! Ja huonekin saatiin pari tuntia sitten palatessamme heti lämpenemään, nyt jo tarkenee.

Kuvat eivät nyt millään siirry postaukseen, Lilyssä on ilmoituksen mukaan tekninen häiriö, mutta instagramissa on ainakin vielä nyt vähän videota mystoryssä, @lilouscrush siellä tili.

Nyt vielä "pentu totuttelee valjaisiin" -luku koirakirjasta, pieni yöpala ja unten maille näihin aina niin nukuttaviin hotellilakanoihin. 

 

Kommentit

sb game hacker (Ei varmistettu) https://www-gamehacker.com/download-apk/

Sb game hacker

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.