Vantaa beneath her feet

Lilou's Crush

Terkkuja pilkkopimeästä hotellihuoneesta. Kuten kunnon lomareissuun kuuluu, altaassa on riekuttu koko rahan edestä ja hotellihuoneesta ja sen näkymistä otettu  taas ilo irti. Ja syöty karkkia ja valvottu koko konkkaronkka aivan liian myöhään.

Liekö pikkujouluaika vai mikä, mutta sekä hotelli, kylpylä että ravintolat ovat tupaten täynnä. Omaan makuuni liiankin, mutta lapset viihtyy, se pääasia. Ja hotelli on tasavarman mainio -edelliskerrasta oppineena osattiin nytkin varata huone täältä ihan ylhäältä, valoja ja liikennettä kaukana alhaalla on kiva katsella.

Vähän epäonneakin on ollut matkassa: kävimme illallistamassa La Famigliassa, ja hampaani rusahtivat annoksissa olleeseen  kiveen. Nyt särkee aikalailla, katsotaan, onko se päivystysreissu aamulla, vai selvisinkö tärähdyksellä. Asia hoidettiin oikein asiallisesti ravintolan puolesta, siinä ei mitään valittamista. 

Lähdimme vielä ihan illan päätteeksi piipahtamaan ruokakaupassa. Olipa hassu fiilis, lähes keskenämme ison marketin käytävillä saatiin tutkailla. Ihan oli kuin ulkomaanreissuilla konsanaan.

Nyt se on kuitti tältä päivältä, huomenna päivä uus ja uudet pulikoinnit!

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.