Vapaalla Tokion tuliaiseen puettuna

play_ponnari.jpgplay.jpg

play_0.jpg

Helatorstaina juhlittiin ystäväni synttäreitä brunssin merkeissä Fannyssä. Olikin vierähtänyt tovi, kun siellä viimeksi olin käynyt, kuten nyt brunsseilla ylipäätäänkään, kotiin kun työviikon jälkeen pääsen, minua saa taltalla yrittää irrottaa lähtemään mihinkään. 17€ kyseisestä brunssista tuntui ehkä vähän kalliilta näin äkkiseltään. Hyvää toki oli, ja koska seura oli mitä parhainta, ei tuo hinta jäänyt harmittamaan, mutta seuraava brunssi nautitaan kyllä taas kotosalla. Äitienpäivänä, nimittäin.

Puin päälle ihan ekaa kertaa Tokiosta ostamani Comme des Garconsin Play-raitapaidan. Kyseessä on sinivalkoinen klassikko, jota jo tovin olin tohtinut kaappiini kaivata, mutta yli satanen trikoopaidasta, oli se kuinka tuhtia puuvillaneulosta hyvänsä, tuntui turhan tyyriiltä. Merkin kotimaassa paidalle jäikin hintaa noin puolet täkäläisestä, joten tartuin kiinni tilaisuuteen, vähän niinkus matkamuistona.

Hämmennys oli, että brändin lippulaivamyymälässä näitä Play-tuotteita ei saanut sovittaa. Onneksi mallasin päältäkäsin huolella, ja nappasin tuon L-koon enkä ensin katsomaani M:ää, se olisi ollut makuuni liian nafti, etenkin kun paita varmasti vähän menettää pesussa pituuttaan. Vinkkinä siis, jos paitaa olet harkinnut ja olet kaltaiseni kittananvihaaja, ota kokoa tai jopa kahta suurempi. Jos taas tykkäät enemmän pintaa nuolevasta, sitten normikoko lienee käypä -Hihat ovat leveähköt, mutta koska rullaan ne kuitenkin ylös, ei haittaa yhtään.

Nyt kaadan itselleni (suurehkon) lasin viiniä -tänään vietettiin tyttöjen päivää lapsen kanssa, päiväkotinsa oli kiinni, ja saatiin aamulla extempore ajatus lähteä Flamingoon uiskentelemaan, ihan ekaa kertaa ikinä. Oli mahottoman lystiä, koko päivä meni reissunpäällä, ja nyt on olo IHAN nakki. Nakitusta vauhditti grilliherkut kotipihalla, äly on ihan seis.

Suloista viikonloppua!

 

Muuta yllä: farkut J Brand, tossut Converse

Kommentit (4)
  1. Olen lähdössä parin viikon päästä mieheni sekä yhden ystävämme kanssa Tokioon (ensimmäistä kertaa). Osaisitkohan vastata pariin kysymykseen 🙂 ? Tällä hetkellä päänvaivaa aiheuttaa rahanvaihto. Kun te kävitte Tokiossa, vaihdoitteko koko matkabudjettinne jo ennen matkaa yeneiksi, vai nostitteko rahaa vasta paikan päällä? Jos nostitte rahaa automaatista, oliko helppo löytää sellaisia automaatteja, joissa kävi myös meidän korttimme? Tai ylipäätänsä, pystyikö ravintoloissa / kaupoissa jne. maksamaan kortilla? Matkaoppaista olen lukenut, että korttimaksut eivät välttämättä kovin monessa paikassa käy, ja myös automaattien kanssa on vaikeuksia löytää juuri se ulkomaisille korteille sopiva yksilö..

    1. Heippa! Vaihdoin parahultaisesti matkakassaa jo Suomessa, juuri tuosta syystä 🙂 Kortit kävivät kyllä tavarataloissa ja isommissa liikkeissä, mutta maksoin kioskeilla/ravintoloissa  käteisellä. Eli ehkä kannattaa pelata varman päälle riittävän isolla käteissummallakin. IHANAA MATKAA!

      1. Kiitos näistä tiedoista :). Ajattelimmekin vaihtaa sopivalta tuntuvan summan jo täällä Suomen päässä, luulisi että esim. hotellista osaavat sitten neuvoa oikealle automaatille, jos lisärahan tarve iskee :). Kiitos! Matkaa on odotettu jo monta vuotta, ja nyt se vihdoin toteutuu! En malttaisi enää pysyä pöksyissäni, niin innoissani olen :D.

  2. Suloinen paita, tykkään kauheasti sini-valkoraidallisista paidoista mutta olen harmillisen vähän hamstrannut niitä omaan kaappiin 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *