Värikkäät veljekset

Lilou's Crush

Näin villin väriset veikkoset ostin itselleni kotiin tuomisiksi. Läppärille oikean kokoinen kääre ja sähäkän sininen jokapaikanlaukku.

Olen tykännyt Marc by Marc Jacobsin tech-tarvikkeista kovasti: käytössäni on läppärilaukku ja kahdelle eri iPadille (työ ja koti) omat erilaiset pussukkansa. Toiminnallisuus ja materiaalit kohtaavat hinnan ja laadun etenkin näissä neopreeni-tuotteissa. Olisikohan vain pitänyt vain hankkia iPhonelle saman merkin kuori, sillä suloinen Lanvinini hajosi ensimmäisen kerran pudotessaan maahan. Puhelin kuitenkin säilyi ehjänä, eli täyttihän tuo tehtävänsä :)

 

Kiitos kovasti kiinnostuneille -laukku löysi silmänräpäyksessä uuden hyvän kodin :)

PS. Totesin, että sininen laukku tekee kyllä nyt tarpeettomaksi talvella hankkimani Marc by Marc Jacobsin "petal to the metal" lintulaukun, ja päätinkin myydä sen siksi huutonetissä. Kyseinen laukku on tosi suloinen, mutta ei sitten kuitenkaan ihan minun tyyliseni, ja jäänyt aivan liian vähälle käytölle. Tämä sininen on ulkoillut kanssani jo nyt useammin, kuin lintu pääsi lentelemään koko tänä aikana. Jos joku ehkä kiinnostui lintulaukkusesta, laita sähköpostia, myyn toki ilman huutonettiäkin :)

 

Kommentit

m_ (Ei varmistettu)

Heippa!
Onnistuneet valinnat! Itselläni on tuo läppäripussi mustana, enkä enää muunlaiseen vaihtaisi! Haluaisin tilata jonkun värikkäämmänkin, en vaan saa perusteltua sen tarpeellisuutta edes itselleni :) Tuo pikkulaukku minulta taas löytyy mudan värisenä, hopeisilla yksityiskohdilla. Melkoinen tilaihme!

Maria/Dejiss (Ei varmistettu)

Pakko kommentoida tähänkin, koska toi sininen laukku on aivan ihana!! :)

http://dejiss.blogspot.com

Sweety (Ei varmistettu)

Löytyy kans tuo läppäripussukka mutta mustana. Käytännöllinen ja tukeva ja onhan se aika tyylikäs vetää laukusta esiin ;) iphoneani suojelee myös MJ, tälläinen kivan tahmaisen tuntuinen niin pysyy rähmäkäpälälläkin menossa mukana...kuoren mallin nimi osuvasti Madmoiselle Danger :D
Ps. Oih laukulle!!

Hertta
Lilou's Crush

m_, kiitos, se on kyllä hyvä valinta :) Minulla on vastaavankokoinen MJ:n läppärilaukku, tykkään siitäkin tosi paljon, on slimmi ja kevyt ja kiva, mutta sitä on vähän huono sulloa käsilaukun sisään, siksi vielä tämä oli tarpeen. HAuska sattuma, eräällä ihan parhaista ystävistäni on myös "mutainen pikkulaukku" :) Tosi nätti!

 

maria, hihii, kiitos, ja niin olet sinäkin :)

 

Sweety, minulla taas on tuollainen musta iPad-case (kuten tulikin jo mainittua). Kivat, simppelit, toimivat! Minäkin muuten tykkään semmoisesta tahmaisemmasta pinnasta, kun lipsuu muuten luuri yhtenään! Ja Oih, kiitos :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Minä oisin oikeinkin kiinnostunut lintulaukusta, mutta puusilmäni ei löydä meiliä *oops* (se on varmaan jotain todella yksinkertaista..)

Vierailija (Ei varmistettu)

Minä oisin oikeinkin kiinnostunut lintulaukusta, mutta puusilmäni ei löydä meiliä *oops* (se on varmaan jotain todella yksinkertaista..)

MiaMatleena (Ei varmistettu)

Voi harmitus, että se kuori meni rikki! Se oli niin hauska. Mutta ihania on nämä uudetkin hankinnat! :)

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, voi hyvät hytyrypykät, sehän on kadonnut tuolta sivupalkista! Nyt taas näkyy, eli lilouscrush@gmail.com. Eihän tuota tosiaan voisi erkkikään tietää, olin aika pässi, kun en tajunnut tarkistaa asian laitaa!

MiaMatleena, niimpä, voi pöh! Se loppuosa on kyllä edelleen kiinni, kun kulmasta ojkesi n. 3,5 cm pala, ja kai se vähän edes auttaa tuokin... Ja kiitos :)

JEPSUKKA
JEPSUKKA

Ihana Colour chock terapia!!!

Hertta
Lilou's Crush

JEPSUKKA, indeed :)

kevjumbaforever

IIHANA JUTTU!! on se kiva kun kaikki tekee lilyssä juttuja. mä oon tehny bloggeriinki! siel on myös videoita joten hei tsekatkaa tää mun blogi. mä koitan saada julkkiksen huomaamaan mut ja se onnistuu vaa kaikkien tuella. tääonnistuu vielä! pitää uskoo unelmiinsa! tässä linkki:

http://www.kevjumbaforever.blogspot.fi

Love you all xoxo

Mellu<3

ZARA (Ei varmistettu)

Ah, toi neonkeltainen läppärilaukku on vaan niin ihana! Tiedätkö yhtään, onko tuota tehty 17 tuumaiselle macbookille? Olen yrittänyt epätoivoisesti etsiä netistä, mutta ei tunnu löytyvän. Harmi, koska tuo olisi vain niin ihana omistaa :-)

Hertta
Lilou's Crush

ZARA, minä en ole törmännyt noihin kuin 11-15 -tuumaisina, voi harmi! -Se ei tosin tarkoita, etteikö niitä voisi olla, mutta pahaa pelkään, että ovat ottaneet vain nuo vakkarikoot tuotantoon, 17 on sen verran harvinaisempi läppiskoko (oli meilläkin aiemmin, olipas siitä hyvä katsoa telkkaria, ja toki reissutyökoneena mainio graafisessa suunnittelussa). Toivottavasti löydät jonkun tosi kivan!

Vierailija (Satu) (Ei varmistettu)

Ihania laukkuja! Itsellänikin on tuollainen läppärisuojus violettina :) Muistatko paljonko tuo sininen Percy Bag maksoi (dollareissa)?
Olen haaveillut sinisen tai mustan hankinnasta ja mietin että tilaisinko Shopbopista vai odotanko syksyn Nyc matkaan asti...

Hertta
Lilou's Crush

Satu, vitsi, en ihan tarkkaan muista verollista hintaa, verottomana himpun alle 200 dollaria -riittääkö tämä haarukka? Ostin sen käteisellä, joten en harmikseni näe visalaskultakaan. On muuten yllättävän tilava laukku, tosin sen varmasti tiestikin kun on sinulle tuttu malli :) Syksyhän kolkuttelee jo ihan ovella, joten säästät kyllä kivasti jos sinne jaksat odotella :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.