Väripalkkimekko

Lilou's Crush

Olin jo luullut, että "colour block"-juna meni itseltäni ohi,  mutta tunnustan, näin sitä vaan ollaan muodin orjia -ainoa kepoinen kesämekko, joka silmää miellytti Zarassa viime viikolla oli tämä nude-oranssi, seitkytlukuhenkinen väripalkkimekko.

Kuva on viime sunnuntailta, kun matkasin kummityttöni Tildan viis vee-synttäreille Vantaalle. Voi veljet, että oli hauskaa! Aurinko helli, lapset oli suloisia ja näin pitkästä aikaa rakasta ystävääni. Tuolla rakkaustankkauksella jaksaa tosi pitkään!

Alkaa muuten pikkuhiljaa stressihiki puskea otsikkoon, kun päivät juoksee hirven lailla, ja kaikki remppahankinnat on tekemättä ja tilaamatta. Sävelet on suht selvät, mutta mistä ihmeestä löydän aikaa rautakauppahengailulle ja nettikauppaviidakolle ennen jenkkireissua -kaikki on hoidettava sitä ennen, että ovat valmiina kun saamme avaimet kouraan. Onneksi remppa-Rapalla oli loistavia uutisia, ja pääsevät aloittamaan viikkoa aikaisemmin kuin oli tarkoitus. Tämän kanssa on kyllä niin hopunder, että en ehdi edes jänskättää tulevaa ympäristönmuutosta! Ensi maanantaina mennään tutustumaan tytön tulevaan päiväkotiin, se kieltämättä jännittää ihan vietävästi.

 

Ai niin, se päivän asu: Mekko Zara, jellysandaalit French Connection, clutch Jimmy Choo for H&M, koru Topshop

Kommentit

Jenniii
Pupulandia

Ihana kaunis Hertta - kuten aina! Onkohan joku yllätys, että hipelöin jokin aika sitten tuota samaa mekkoa Zarassa. :D Jäi kuitenkin sovittamatta, kun liike meni kiinni. Näyttää upealta sulla! :)

Hertta
Lilou's Crush

Haha, ei yllätä :) Sulla se sitäpaitsi olisi vielä parempi, mulle jäi vähän typerän lyhkäiseksi -mutta ei ihan liian mini kuitenkaan.

Sulle se sopii kyllä sitten kaikki! Itsekin katselin tuota mekkoa, mut ei se ole yhtään mun tyyliä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Näytätpä raikkaalta!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.