Vihreä hupsutus

IMG_6495.JPG

Onko se joulukuusi? Onko se värjätty jedi? Onko se viikonlopun The Bold and The Beautiful -teemaisten synttäreiden mekko? Jokin näistä kolmesta se ainakin yrittää olla, sillä parempaan en rajoitetulla aikataululla, budjetilla ja valikoimalla kyennyt.

Katsotaan, taipuuko tuo sovittamatta myymälästä lapsukaisen sirkustunnin suoman vartin vapaahetken aikana napattu veikeä pullonvihreä hapsumekko juhlamuottiin. Ainakin se on sopivan kreisi, siveähkö ja mukava yllä, juuri kuten mekoiltani toivonkin. Sekin on jo paljon saavutettu, kun katselin valikoimaa tänä vesirajamekkojen luvattuna juhlakautena.

Kommentit (9)
  1. Tuo musta pitkä takki harmaiden farkkujen ja hapsukenkien kanssa on täydellinen yhdistelmä 🙂 Ja pinkki takki on järjettömän soma! Ihania asuja kaiken kaikkiaan, ja sinä nyt vaan olet niin kaunis 🙂 Ihanaa vuodenvaihdetta http://topvideodownloader.com

  2. Mekko vetoaa munkin tyyli(?)tajuun, voisin helposti kuvitella viihtyväni siinä ihan teemattomissakin juhlissa 😀

    1. Sama täällä -nyt olin Bridget Forrester, mutta kyllä se yhden herttakatriinankin päälle passaa ilomielin 🙂 Voin tosin sanoa, että ellei taloudessa jo ole, niin kannattaa panostaa Erittäin Hyvään Imuriin, sillä karvasato on tupsukkaassa melkoinen.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *