Vihreä vehreä Rooma

Lilou's Crush

Ihana asia, mitä en muistanut yli kymmenen vuoden takaisilta Rooman reissuiltani, oli kaupungin vihreys. Aika oli saatellut ikuisen kaupungin muistikuvissani hienoksi, mutta harmaaksi kaupungiksi. Miten kummallisen väärin muistinkaan. Tuo vihreys teki lomassa sielulle ehkä kaikkein parasta. Siksi se ansaitsee ihan tällaisen oman postauksensa ja kuvakavalkadinsa.

Kesäinen vehreys hyökyi yli jo lentokenttäjunassa, kun puksuteltiin niittyjen poikki ja esikaupunkialueen läpi. Eikä se viherrys loppunut keskustaankaan -siellä, mistä puuttuivat puistot, löytyi viherseiniä, muratteja ja muita istutuksia, sekä puita teiden varsilla, tai pilkistämässä kummallisista paikoista. Kattopuutarhoja unohtamatta!

Huikea rakennustaidonnäyte Colosseum ja lempinähtävyyteni Forum Romanumkin ovat kaikkea muuta kuin pelkkää mennyttä kiveä, kuten nämä alimmat viisi kuvaa näyttävät.

Kommentit

celine
journey

Ihana la Casetta ja viehättävä Monti! Apua, nyt näiden kuvien jälkeen on päästävä Roomaan pian!

Hertta
Lilou's Crush

No juuri ne! Ai että, la Casettaan menoa ei suunniteltu, se vain tuli vastaan hotellimme lähellä käppäillessä lauantai-iltana. Kyllä kelpasi :) Että hyvää matkaa sinne vaan!

Poletti (Ei varmistettu)

Ihana, ihana Rooma! 11 vuotta kun olen siellä viimeksi ollut ja se on ihan liian kauan se. Rooma on lempikaupunkini nyt ja aina.

Hertta
Lilou's Crush

Niin ihana on! Minulla tosiaan meni vielä pari vuotta pidempi aika, mutta sen voin sanoa, että seuraava kerta tulee kyllä paljon nopsempaan! 

Markka
Marenkia ja neilikoita

Oo-la-laa, mitä kuvia ja mikä vihreys! Nyt iski matkakuume, pakko päästä Roomaan :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.