Viikko toimitusjohtajana

Lilou's Crush

Viimeksi kertoilin menneestä viikosta koiranomistajana, ja pääosassa kuvassa kellisteli koira.  Tällä kertaa kerron toisesta lähiaikojen muutoksesta, eli ensimmäisestä viikostani toimitusjohtajana, ja tuo jättimäinen kuva on ilman kellistelyä, ihan vain silmiänne säästääkseni.)

Vajaat pari viikkoa sitten kerroin haikein mielin hyvästelleeni superkivan työpaikkani, asiakkaani ja kollegani, koska sain mahdollisuuden tarttua urallani uudenlaiseen haasteeseen. Lupasin kertoilla kuulumisia lähiaikoina, joten tässäpä sen teen.
 
Tarkoituksena oli, että aloittaisin osakkaana ja operatiivisena johtajana minulle tutussa ja muistoiltaan rakkaassa työpaikassa useamman vuoden takaa. Ennen aloituspäivääni tapahtui organisaatiossamme muutoksia, ja niiden myötä aloitin tämän uuden luvun yrityksemme vt. toimitusjohtajana toistaiseksi. Elämä osaa toisinaan yllättää. 
 
Pesti on, kuten arvaattekin varmasti, kovin työllistävä, vastuullinen, haastava sekä äärimmäisen innostava. Otin sen vastaan arvostuksella ja energisin mielin. On suuri kunnia saada luotsata tätä porukkaa tällä hetkellä, niin tuttuja armaita kuin uusia kollegoita, omalla tavallani: ilolla, palolla ja yhdessä tuumin.
 
Ensimmäinen viikko on mennyt normaaleita kiireasioita hoitaessa: sopimusten päivitystä, rekrytointia, projekteihin liittyviä seikkoja, erinäisiä tapaamisia ja tutustumista oman porukan itselleni uusiin henkilöihin -ja tietysti niiden kuuden vuoden, jonka olin poissa, aikana tapahtuneita asioita kiinni kuroen. Prosessien freesaus, viestinnän suunnittelu ja tulevan vuoden budjetointi haukkaavat asiakas- ja henkilöstöasioiden lisäksi suuren osan tästä viikosta. 
 
Kaiken kiireen ja mielenkiintoisten  työasioiden keskellä nyt melkein nelikymppisenä olen onneksi ymmärtänyt sen, mitä nuorempana en osannut: ajatukset täytyy myös saada irti työstä, että tuulettuvat. Olavi ei olisi kyllä voinut tulla meille parempaan aikaan! Illalla käyn läpi vielä akuutteja asioita kuten aina ennenkin, mutta niin perhe kuin Olavikin ansaitsevat jakamattoman huomion työpäivän jälkeen.
 
Kertoilen toisinaan varmasti taas kuulumisia työrintamalta -saattaapa siis kuvissakin vilahtaa aiemmilta vuosilta tuttuja hahmoja. Nyt unten maille, uni on seuraavana skarppauslistalla, unirytmin saaminen järjestykseen ja tolkkuun on seuraava oman elon prioriteetti.
 
 

Kommentit

iidis
Varpain jaloin

Mahtavaa! Paljon onnea uudesta pestistä!

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos kaunis :)

Aisha J
Aisha

Onnea kovasti! :)

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos Aisha ihana <3

Elinakoo1 (Ei varmistettu)

Onnea!! Sen kuvan perusteella joka täältä blogista välittyy, enpä osaa kuvitellakaan parempaa henkilöä vastaavaan pestiin kuin sinä. Ihana, luotettava, lämmin, tj.

Samaa mieltä! Paljon onnea täältäkin :)

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos <3 Voi hyvin!

Hertta
Lilou's Crush

Elinakoo1 kiitos kovasti! Olipa todella ihanasti sanottu. 

Ooh, onpa hienoa! :) Paljon onnea!

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos, on hienoa päästä tekemään uusia asioita :)

PipsaA (Ei varmistettu)

Paljon onnea uusiin haasteisiin! Olet varmasti siellä nainen paikallaan. Kiinnostavaa olisi joskus kuulla lisääkin työjuttuja!

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos! Ja kerron varmasti jatkossakin sitten juttuja!

jeni (Ei varmistettu)

Oi valtavasti onnea!! Osaat varmasti olla aivan esimerkillinen esimies.
Vaikutat, ainakin näin ruudun takaa, niin jalat maassa-tyypiltä, kuin myös helposti lähestyttävältä "emolta", joten uskon, että tulet varmasti olemaan tosi pidetty johtaja :)

Hertta
Lilou's Crush

Olipa ihanasti sanottu! Toivon näin todella, ja parhaani teen, esimiehen hommat on tuttuja ja mieluisia, ja nyt sitten opiskellaan tätä toimitusjohtajan tehtävää parhaan tahdon ja taidon mukaan :)

mammamagia
Mamma Magia

Huippuhienoa Hertta! On insiroivaa seurata urakulkuasi :)

Kram
Anna

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos Anna! Kiva kun kuljet mun kanssa!

Tikkis (Ei varmistettu)

Huikeeta, oot niin mun idoli! Onnea uuteen pestiin! Asiasta ihan toiseen, jaksaisitko joskus tehdä postausta teidän keittiöstä? Äkkiseltään en muista nähneeni siitä makupaloja tarkempaa esittelyä ja aihe olisi itselle kovin ajankohtainen ja vilahtanut tyyli varsin mieluinen.

Hertta
Lilou's Crush

no vitsi olen luvannut ainakin kaksi kertaa sen tehdä, ja sitten on kuvauspäivänä aina tullut joku este! Tulossa kyllä on!

sannamaija (Ei varmistettu)

Hertta, olisi ihanaa, jos minulla olisi sinunlainen "pomo"!
Uudelle vuodelle toivotan sinulle sylillisen onnea ja mainioita unia!

Hertta
Lilou's Crush

Samoin sinne Sannamaija paljon terkkuja :) Juuri ajattelin reissuamme hetki sitten!

Hetsu (Ei varmistettu)

Hei Hertta, paljon onnea uusiin haasteisiin! Pitkäaikaisena lukijana ja tosi harvoin kommentoivana sellaisena oli ihan pakko tulla onnittelemaan. Sinusta välittyy blogin kautta niin avarakatseinen, lämmin ja viisas kuva, että tekisi mieli itsekin hakeutua alaiseksesi, vaikkakin työskentelen täysin eri alalla! Mukavaa joulun odotusta ja vielä kerran onnea! &lt;3

Hertta
Lilou's Crush

Voi en kestä, miten ihanasti sanoit! Meikäläisiä on kuule alalla kokista ja puutarhurista tällaisiin perusmainosmirkkuihin, että joukkoon vaan :) 

Hetsu (Ei varmistettu)

No heti kun vapautuu paikka yhdelle sairaanhoitajan koulutuksen omaavalle niin olen mukana. :)

Lukijasi (Ei varmistettu)

Onnittelut uudesta työstä ja kaikkea hyvää. Sinulla on huumorintajua ja aitoutta joka välittyy kirjoituksistasi. Ne ovat hyviä taitoja esimiehellä.
Ihanaa että olet löytänyt oman työsi johon riittää intohimoa, silloin voi syntyä suurta :)

Hertta
Lilou's Crush

Olet kyllä ihan oikeassa. Omaan työhön kun kokee paloa, se on jo rikkaus sinällään. Ei tämä helppoa ole, eikä aina niin mukavaakaan (yleensä kyllä!) mutta tuntuu oikealta tieltä! Ja kiitos kauniista sanoistasi <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.