Viikonloppulomasuunnitelmia

tanska.jpg

Pari viikkoa sitten anoppi yllätti iloisesti: ehdotti tuost noin vaan, että voisivat ottaa tytöt luokseen, että voitaisiin lähteä viikonloppureissulle pitkästä aikaa! Edellisestä yhteisestä lomasta kun on jo tasan viisi vuotta (piti tarkistaa postauksista, koska tuo Köpiksen reissu oikein tehtiinkään!)

Listattiin heti kivat kaupungit, joihin olisi edes joku pieni tolkku lähteä perjantai alkuilta-sunnuntai alkuilta -väliseksi ajaksi. Lontoo, Pariisi, Rooma, Köpis, Tukholma, Tallinna… Voi onhan noita! 

Arvatkaas, mihin päädyttiin?

Helsinkiin! Me vietetään kaupunkiloma Helsingissä! Lentoihin kun ei mene rahaa, voidaan mennä syömään törkysen hyvin johonkin tavallista fiinimpään paikkaan. Hotelliin yöksi, tottakai. Siinä onkin sitten päätetyt seikat, kaikki muu on auki,

Melkein sitä häkeltyy tästä vapauden määrästä, kun oikeasti ehtii tehdä jotakin. Niin monta kahvilaa, ravintolaa ja pikkuista puotia on ilmestynyt sillä välin kun viimeksi ollaan niitä ehditty koluta, että valinnanvara tuntuu valtavalta. Hyviä vinkkejä etenkin syömähommien suhteen otetaan siis vastaan! 

Kommentit (9)
 1. Mulla ei oo vinkkejä, sanonpa vain että sulla on maailman paras anoppi!

 2. Menkää ihmeessä OX:iin syömään! Hyvä tunnelma, loistava ja rento palvelu sekä älyttömän herkullista ruokaa, nam!! Sanoisin, että Helsingin parasta 🙂 Ja Lilla Robertsiin yöksi. Ovat sopivasti saman kadun varrella, niin voi rullata itsensä ravintolasta suoraan hotellille loikoilemaan. Hyvää olen myös kuullut Lilla Robertsin yhteydessä olevasta ravintolasta ja kuulemma baarista saa superhyvät drinkit. Hotellista ei ole omakohtaista kokemusta, mutta lähipiiristä löytyy luotettavat lähteet 🙂

  http://www.restaurantox.fi/
  https://www.lillaroberts.com/

  1. Kiitos vinkistä! Menen heti guuglaamaan Oxin menua, en ole muistanutkaan sitä 🙂 slurps! Hotelli meillä jo onkin, ja odotan tosi kovasti puhtaita lakanoita ja aamiaista 🙂 

   1. Ox oli ihan ok mutta viereinen Vinkkeli on super! Krunan Kuurna taitaa olla liian lähellä kotia?!

    1. Hih, joo, tykkään Kuurnasta valtavasti, mutta ehkä ei tällä kertaa 🙂 hei mikä tää Vinkkeli on?! What? Ihan uutta tämäkin!

     1. Jos et ole käynyt Vinkkelissä ni äkkiä sinne. Se on siinä kulmassa mistä käännyttäisiin Juureen! Hintalaatusuhde kohdallaan! Sisustus myös just hyvä!

     2. Ei tässä artikkelissa mainittu Pastiskaan huono vaihtoehto ole!! En ole illallista siellä syönyt mutta lounaita useastikin!

      http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/349525-salaisuus-paljastuu-huippuravintolasta-lahti-kolme-kovaa-ja-tanne-he-avaavat

      1. Apua täähän menee ihan syömisekai koko viikonloppu 😀 kiitos kiitos kiitos!!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *