Viileän blondin uudet ystävät Balmainilta

Lilou's Crush

Yksi ehdottomia lempituotteitani hiustenhoidossa on Balmainin Texturizing Spray -tuote todella toimii, ihan kuin suihkuttaisi tupeerausta tukkaan pullosta. Siksipä kiinnostuneena lähdin testaamaan Balmainin PR-näytteitä vaaleille hiuksille, kun taas siirryin oman tukan väristä vaaleammaksi.

Tukkaani on nyt raidoitettu mahdollisimman miedolla vaalennusaineella osittain ja osittain värillä -kampaajani haluaa tehdä homman varman päälle muutamassa erässä kokeillen oikeaa vahvuutta, että tukka kärsisi mahdollisimman vähän. Kaiken päälle hiukseni ovat kovasti punapigmenttiset, ja lämpimät sävyt pyrkivät esiin nopeammin kun ehdin kissaa sanoa Tästä syystä kotihoito on a ja o, ettei pää ole täynnä keltaista olkea.

Balmain Silver Shampoo on nimensä mukaisesti hopeashampoo, ja kokeilemistani hopeashampoista ihan parhaasta päästä. Taittaa keltaisuutta, ei kuivata kuten moni kokeilemani, ja ennenkaikkea ei jätä tunkkaista sävyä tukkaan, vaan nimenomaan poistaa keltaisen sävyn ja sillä selvä. Ostin jokin aika sitten Tigin blondishampoon, ja se oli lopulta käsissäni aivan katastrofi: sain aikaiseksi kunnon siniläntin takaraivoon ja siniset kädet useammaksi päiväksi, kun väri tarttui niin kuivaan ihoon ja kynsinauhoihin. Kalmakädet vallan -kuka sitä suihkussa shamppoohommissa käsineitä käyttää... Ei siis ihan lemppariaineeni, eikä hyvä match kuivankarheaan tukkaani, tarrasi jo normaalin pesun aikana aivan liikaa. -Onneksi en antanut vaikuttaa varttia...

Ash Toner oli minusta tosi kiinnostava tuote, ihan toista mitä olen aikaisemmin kokeillut. Se on ikäänkuin "värihuntu" tukalle, joka neutraloi keltaisuutta ja kirkastaa vaaleaa sävyä. Ei ole siis hoitoaine, vaan värin taittaja. Käyttö on vähän "tricky", sillä lilan suihkeen kanssa ei parane sotkea vaatteita, lattiaa tai seiniä. Tuotetta suihkutetaan märkiin hiuksiin ja annetaan kuivua. Olen itse ollut maltillinen, ja lopputulos on ollut oikein hyvä.  

Näiden, kuten kaikkien blondituotteiden kanssa suosittelen käyttämään jotakin hyvin kosteuttavaa hoitoainetta, mieluiten hiuksiin jätettävää, ainakin itselläni tukka tuntuu kuivuvan blondishampoiden kanssa kovasti, vaikka jokainen lupaakin myös kosteuttaa.

Että ei muutakuin lauantaisaunaan ja shampoohommiin!

.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.