Viimein mattapuna ruttuhuulille: Max Factor Colour Elixir Velvet Matte

Lilou's Crush

Vuosikaudet olen tiennyt varmaksi yhden asian. Mattapuna ei meikäläisen melko massiivisia huulia ainakaan kaunista: kun lääniä on paljon, mutta ovat erinäisistä kokeiluista huolimatta kuivuusasteeltaan saharan luokkaa, mattapuna on kauhistus. Pieni hetki nättinä, ja sitten kurttua, liuskoittumista ja kutinaa tuloksena. Kuulin joskus puolisen vuotta sitten Max Factorin kosteuttavasta mattapunasta, mutta laitoin sen urbaanien legendojen laatikkoon.

Vaan kuulkaa ei. Olin väärässä. Älkääkä antako tuon ylimmän kuvan hämätä! Kyseessä ei ole somistettu kuva, eli punaa ei ole vartavasten sipaistu huulille, vaan arjen realismia, jossa takana on 8 tunnin työpäivä, lasten kanssa touhuamista, syömää, juomaa, mitä kaikkea, ja silti puna on vielä aikasmoisen hyvänä! Pientä ruttukurttua siinäkin havaittavissa, mutta kokonaisuutena tämä puna tekee hyvin pitkälti sen, mitä lupaakin. Ei kuivaa tunnetta, ei röpyläisiksi mennyttä punaa. 

Sävyjä on yhteensä kuusi. Sain niistä testattavakseni neljä, ja omat suosikkini ovat ehdottomasti nuo kaksi ylintä, eli Blush ja Rose -yläkuvassa huulilla Rose, ja eilisessa asukuvassa Blush. Ehkä ei pinnaltaan se puuterisen mattaisin puna, mutta todennäköisesti mattaisin, mikä tulee omille huulilleni koskaan sopimaan. Levittyy nätisti, tuntuu sopivan kostealta, näyttää matalta. Aivan kertakaikkisen mainio puna aikuisen arkipunaksi. 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Menee niin testiin, kiitos! Mulla samanlaiset huulet, omiani olen kutsunut haitarihuuliksi. :D Melko suuret ja menevät ruttuun kuin haitari, kuivat toki myös. Olen käyttänyt tähän asti Isadoran huulipunaa, joka on mukavan kosteuttavaa, eikä erityisen kiiltävää, jos nyt ei mattaakaan...

Hertta
Lilou's Crush

Hahhaa, haitarihuuli, ne on just nää! ...saanko määä-ääää soittaa sun hanuriiiiii... Toivottavasti tykkäät! Tänäänkin mulla, nyt pitäisi jo sipaista uus kerros vain :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.