Viimein saapui lomafiilis!

Lilou's Crush

Huomenta! 

Olen ollut vähän kiinni työasioissa vielä ensimmäisen lomaviikon, mutta tänä viikonloppuna viimein hiipi se lomafiilis. Syykin siihen on selvä: ollaan vietetty koko perheen voimin kaksi ensimmäistä yötä täällä mökillä, minimiruutuajalla. Polskittu (minäkin, vesi on niin lämmintä!) ja edistetty remonttia, koottu lapsille trampoliini, josta ovat niin kauan haaveilleet ja paistettu vohveleita iltapalaksi valmisseoksesta. 

Ei tämä luksusta ole monenkaan silmiin: kalliisti kunnostettu kaivo on tyhjä, huussi täynnä ja ollaan aivan remontin keskellä vailla kaappeja niin keittiössä kuin muuallakaan. Katto puoliksi maalattu, seinissä vain roiskeet ja lasten huoneen lattiassa vasta raakalankkuKoira hepuloi koko yön, eikä vielä ole verhoja, eli unetkin jäi minimiin.

Silti hyvä fiilis -eiku hommiin! 

Kommentit

Justus (Ei varmistettu)

Pienet *puutteet*ei haittaa mitään, kuvista välittyy hyvä kesäfiilis! Tyttö&koira -kuva on aiivan ihana!

Hertta
Lilou's Crush

No eiks niin! Ehkä tilanne olis toinen, jos keli olisi kurjempi :) ja on ne kyllä ihan mökkihöperöitä, koira ja lapset!

sannamaija (Ei varmistettu)

Upeaa, että valloitatte heti ja oikealla fiiliksellä uuden mökin, vaikka keskinkertaisen. Minun kaupunkiremontti edelleen kesken, mutta parempi patja lattialla omassa kodissa ilman verhoja, kuin hotellit tai pakkoristeilyt tai veljen kellaripeti (suurkiitos rakkaalle veljelleni, ilman häntä en varmaan selviäisi tästä urakasta)!
Nauttikaa lomasta!

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos ihana :) ja hei mahtavaa, että majoitus löytyi ylipäätään! Meillä ei muuten vieläkään verhoja, kolme yötä jo ilman, näköjään riittää, että on umpiväsynyt niin nukkuu valoisassakin! En tiedä mitä tehtäisiin, jos ei olisi tällaiset kelit, nyt voi säilöä remppatarpeethuoletta kuistilla, jos sataisi, ei mahduttaisi niiden kanssa sisään! V rakentaa tuolla paraikaa uutta huussia ja meikä lämmittää saunaa. 

sannamaija (Ei varmistettu)

Siis "keskeneräisen" ei "keskinkertaisen" lapsus

demo56 (Ei varmistettu)

Thank you for the information. this article is very useful, hopefully this site is getting better
http://freegiftcardgenrator.com ||
http://asuskr.com ||
http://onlinefreegiftcodesgenerator.com

wesleybates (Ei varmistettu)

Ihanan näköistä metsää! :)
http://topvideodownloader.com

suman sinfg (Ei varmistettu)

Kommentoi