Viimeisen työpäivän asu

Lilou's Crush

Terveisiä kesäloman ensimmäisiltä hetkiltä!

Viimeinen viikko oli suorastaan turboahdettu töillä, kuten näissä hommissa yleensä, sillä meidän putiikki sulkee ovensa heinäkuuksi, ja maailma on saatettava valmiiksi sitä ennen. Tuttua toki, mutta kyllä se silti saa puuskuttamaan, ja kieltämättä vetää maitohapoille kokeneemmankin kaverin.

 

Tästä se alkaa, neljän viikon vapaus arjesta ja rutiineista. Tulee tarpeeseen, lepo ja nollaus aikamoisen vaiherikkaan vuoden jälkeen. Tuntuu jotenkin kaukaiselta ajatus, että viime vuonna tähän aikaan viettelin äitiysloman viimeisiä hetkiä. Vähänpä silloin tiesin, että tulisin kuluvan vuoden aikana aloittamaan en vain yhdessä, vaan peräti kahdessa uudessa työpaikassa. 

Nyt on myös hyvä aika summata mennyttä, ja tuumata, että hyvä näin. Oikein hyvä. Sopivan hullu, välillä kaoottinen, antoisa, haastava, äärimmilleen venyttävä ja opettava, oma työ, jossa ei tule takuulla kahta samanlaista päivää -saati itse ikinä valmiiksi.

 Ihanaa lomaa kaikille lomansa aloittaneille ja sitä vielä odottaville!

 

Vikana päivänä päällä: telttapusero Zara (premium denim collection, nettikaupasta), housut &Other Stories, pistokkaat Vagabond

Kommentit

Aisha J
Aisha

Näytät ihanalta! Oikein rentouttavaa lomaa :) <3 

Tasaraita

Ihanaa lomaa! <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Kaunis asu ja kuvauspaikka. Ihanaa lomaa. <3 :)

Kommentoi