Viinihuulet -uhka vai mahdollisuus?

Lilou's Crush

(tilanne illalla)

Uskaltauduinpas sittenkin viettämään koko päivän viininpunaisessa, tummassa huulipunassa! Huulipunataitureille se ei ole homma eikä mikään, mutta voi tällaiselle vähän kokemattomammalle tumman sävyn testaajalle aiheuttaa stressin tunteita.

Ensin oli kotoa lähtiessä hampaat punaisena. Onneksi autossa on peili ja liikennevaloissa siihen vilkaisin. Sitten oli työpaikalle saapuessa punainen viiru poskessa ja ylähuulesta väri siirtynyt nenäliinaan. Onneksi on auton peili, jälleen. Alan symppaamaan liikennevaloissa itseään tsiigailevia tyyppejä, siitähän on jukopliut hyötyä, enkä näyttänyt siltä, että aamiainen olisi käsittänyt verisen lihakimpaleen.

Päivällä lounaaseen mennessä huulet olivat kuivahkot, ja näytin siltä, että (ISO) lasi punaviiniä on maistunut aamupäivän aikana. Vetelin uuden kerroksen päälle, ja lähdin palaveriin (livoin salaa kielellä hampaita koko matkan, että veripihviasia ei olisi vahingossakaan toistunut). Iltapäivällä lisäsin vielä ylähuuleen väriä, josta se oli tällä kertaa karannut vesipulloni matkaan.

Sen jälkeen meno olikin ihan yhtä glooriaa, homma hoitui iltaan saakka passelisti. Uskaltanen koklata toistekin, jotenkin tykästyin taas tähän värikkään punan helppouteen: muuhun meikkiin ei tarvitse kiinnittää juurikaan huomiota, sitä pakollista tummat silmänaluset peittävää peitevoidetta lukuunottamatta.

Huulipunan sävy on Rimmelin Lasting Finish by Kate, 107 (saatu blogin kautta testiin aikana jolloin en vielä uskaltanut viininpunaan koskea).

Kommentit

Charkku
Charlotan silmin

Näyttää upealta sulla! Sopii tosi hyvin. Oon huomannu muutenkin (blondi kun olen), että tollainen tumma viininpunainen tai luumuhtava väri istuu oikeesti älyttömän hyvin vaaleallekin.. varsinkin näin syksyllä :)

Hertta
Lilou's Crush

Mä vallan hämmennyin, että tuossahan pystyi tosiaan olemaan ja elämään noilla värein -olin aina luullut, että vain tummille sopii tumma puna :)

Miss T (Ei varmistettu)

MAHDOLLISUUS! Looking good!

Hertta
Lilou's Crush

Tsihii :) Ehkä huomenna koklaan uudestaan! Huulirasvakerros vain alle!

nansk

Ehdottomasti mahdollisuus, damn! Näyttää tosi kivalta. Itse arastelen noin tummia punia vielä, mutta ehkä joku pysyvämpi huulilakkasysteemi...

Hertta
Lilou's Crush

Hei vitsit, tossahan ois ratkaisu, huulilakka... Oon niin onneton kyllä noiden punien kanssa, sitten ei tarttis stressata! Mutta sävykokeilua, sitä suosittelen :)

Mahdollisuus! Näytät tosi kauniilta.

Hertta
Lilou's Crush

ja sinä sanoit tosi kivasti. Kiitos <3

Elina U.
Lentoaskeleita

Vau, hyvältä näyttää! :) Minäkin olen vasta ihan viime aikoina astunut huulipunanaisten kerhoon, mutta nyt vanha nynnyilyni harmittaa. Ihan maailman helpoin keino piristää muuten ehkä väsähtänyttä lookia!

Hertta
Lilou's Crush

Ihan sama juttu! Miten se voikin olla niin vaikeaa kokeilla jotain räväkkää? En hiffaa! Hyvä me, ex-nynnyilijät :)

Stockholm by me

Jos on joku meikkijuttu mikä itselleni on aina ollut iso no-no niin se on just tummat huulet. Tämä onkin varmaan ensimmäinen kerta että näen että moinen voi ihan oikeasti näyttää hyvältä, wow! Joten sanonkin että sulla tummat huulet ehdottomasti mahdollisuus - itselläni tosin vieläkin mahdottomuus... 

Aurinkoista viikonloppua! 

Hertta
Lilou's Crush

Sama täällä! Ajattelin, että ei nyt vaaleelle ainakaan... Mutta sitten kun katse tottui, niin sehän olikin aikas jees! Joten mars tummalle puikolle, Tukholman kaunotar :)

jaanaelisa (Ei varmistettu) http://www.kauniinkarumaailma.com

Ihana väri! Mulla menee tää heti ostoslistalle. Mä olen käyttänyt kirkkaanpunaista punaa silloin tällöin, ja on kyllä kummallista kuinka epävarmaksi se tekee. Jokaisesta peilistä vaivihkaa kurkattava että onko punat poskilla :D

Hertta
Lilou's Crush

Mä niin tiedän! Itse tosiaan livon hampaita koko ajan, kun niihin mulla tarttuu heti ekana. Nanskin ehdottama huulilakka vois kyllä olla ratkaisu? Mitä tuumaat?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.