Viinihuulet -uhka vai mahdollisuus?

p9300120.jpg

P9300229.jpg

(tilanne illalla)

Uskaltauduinpas sittenkin viettämään koko päivän viininpunaisessa, tummassa huulipunassa! Huulipunataitureille se ei ole homma eikä mikään, mutta voi tällaiselle vähän kokemattomammalle tumman sävyn testaajalle aiheuttaa stressin tunteita.

Ensin oli kotoa lähtiessä hampaat punaisena. Onneksi autossa on peili ja liikennevaloissa siihen vilkaisin. Sitten oli työpaikalle saapuessa punainen viiru poskessa ja ylähuulesta väri siirtynyt nenäliinaan. Onneksi on auton peili, jälleen. Alan symppaamaan liikennevaloissa itseään tsiigailevia tyyppejä, siitähän on jukopliut hyötyä, enkä näyttänyt siltä, että aamiainen olisi käsittänyt verisen lihakimpaleen.

Päivällä lounaaseen mennessä huulet olivat kuivahkot, ja näytin siltä, että (ISO) lasi punaviiniä on maistunut aamupäivän aikana. Vetelin uuden kerroksen päälle, ja lähdin palaveriin (livoin salaa kielellä hampaita koko matkan, että veripihviasia ei olisi vahingossakaan toistunut). Iltapäivällä lisäsin vielä ylähuuleen väriä, josta se oli tällä kertaa karannut vesipulloni matkaan.

Sen jälkeen meno olikin ihan yhtä glooriaa, homma hoitui iltaan saakka passelisti. Uskaltanen koklata toistekin, jotenkin tykästyin taas tähän värikkään punan helppouteen: muuhun meikkiin ei tarvitse kiinnittää juurikaan huomiota, sitä pakollista tummat silmänaluset peittävää peitevoidetta lukuunottamatta.

Huulipunan sävy on Rimmelin Lasting Finish by Kate, 107 (saatu blogin kautta testiin aikana jolloin en vielä uskaltanut viininpunaan koskea).

Kommentit (14)
 1. Ihana väri! Mulla menee tää heti ostoslistalle. Mä olen käyttänyt kirkkaanpunaista punaa silloin tällöin, ja on kyllä kummallista kuinka epävarmaksi se tekee. Jokaisesta peilistä vaivihkaa kurkattava että onko punat poskilla 😀

  1. Mä niin tiedän! Itse tosiaan livon hampaita koko ajan, kun niihin mulla tarttuu heti ekana. Nanskin ehdottama huulilakka vois kyllä olla ratkaisu? Mitä tuumaat?

 2. Stockholm by me
  4.10.2013, 13:28

  Jos on joku meikkijuttu mikä itselleni on aina ollut iso no-no niin se on just tummat huulet. Tämä onkin varmaan ensimmäinen kerta että näen että moinen voi ihan oikeasti näyttää hyvältä, wow! Joten sanonkin että sulla tummat huulet ehdottomasti mahdollisuus – itselläni tosin vieläkin mahdottomuus… 

  Aurinkoista viikonloppua! 

  1. Sama täällä! Ajattelin, että ei nyt vaaleelle ainakaan… Mutta sitten kun katse tottui, niin sehän olikin aikas jees! Joten mars tummalle puikolle, Tukholman kaunotar 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *