Viisi tyttöä ja vikuroivat hepat

Lilou's Crush

Tänään meillä juhlittiin tytön kuusvuotissynttäreitä kaveriporukan kesken. Ohjelmassa oli herkkujen (jätskibaari= loistoajatus, kakku=syödään sitä vielä viikon päästä...) ja sen hittinumeron eli onginnan lisäksi keppihevosseikkailu.

Tytöt kuvittivat jokainen huolella oman heppansa, nimesivät sen (tyttöni hepan nimi oli muuten hauskasti kahden rakkaan ystäväni nimi Liisa), ja lähtivät jännittyneinä seikkailemaan. Radalla vastaan tuli niin taikatiilet, haita kuhisevan virran ylitys, suon silmäkkeet, joista täytyi selvitä kuivin jaloin, puussa piileskelevä haisuli, joka sai hepat vikuroimaan sekä upottavan juoksuhiekan ylitys. Loppumatka takaisin kotiin tultiin tietysti täyttä ravia.

Sisälle saatiin joukko punaposkisia, hihittäviä tyttöjä ja yksi lopen uupunut aikuinen mies.

 

***

"Oliko kivat synttärit?"

"Ei, vaan maailman parrrrrrhaaat synttärit!"

 

***

Lapsen onni on äidin ja isin suurin onni <3

 

 

 

Kommentit

iidami
Bambino

ihana! :)

Hertta
Lilou's Crush

Oli se kyllä ihan mahtavaa seurata, miten täysillä tuon ikäiset ovat leikeissä mukana :) Katotaas sitten kolmen vuoden päästä, alkaakohan silloin olla asenne enemmän "pitää olla cool"... toivottavasti ei!

pienisisko
Spin off

Ihanan näköiset kekkerit! Saitteko muuten ihan itse leikattua paksusta pahvista hepat vai saisiko tollaisia muotoja ihan jossain teetettyä? 

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos, onnistuivat kyllä niin kivasti ettei tosikaan! Meillä on vähän poikkeuskamat, messukalusteisiin tarkoitettua "kalustepahvia"/kalustekapalevyä ja ihan ronskit työkalut, joiden avulla mies leikkasi itse piirtämästään sapluunasta nuo hepat, mutta eihän niiden tarvitse noin jämäköitä olla, ja ohuempaa leikkaa sitten vaikkapa mattopuukollakin! Yksi kiva ajatus,jos aikaa olisi vähän enemmän, olisi askarrella kunnon villasukanpää+keppi-heppaset, mutta siihen ei ihan tämä lyhyt synttärihetki olisi riittänyt, kun oli muutakin melskettä :)

Kommentoi