Viisi vinkkiä ihonhoitoon ja hemmotteluhetken voittaja

IMG_0058.JPG

Omat vinkkini ihon hyvinvointiin kuvateksteissä. Tärkeimpänä kenties tasapaino, niin itsensä kanssa, työn ja vapaa-ajan kanssa.

Yhteistyössä Gillette&Olay Venus Sugarberry

Kiitos hurjan hyvistä ihonhoitovinkeistä ”Karvahommia ja ihonhoitovinkkejä” -postaukseen Vastauksista sai paitsi kertakaikkisen oivia vinkkejä, niiden perusteella pystyi hauskasti myös hahmottamaan tämän hetken ihonhoitotrendejä. Luonnonmukaisuus ja luomutuotteet ovat monen suosiossa ja voittajaksi vinkeissä ainakin määrällisesti taisi nousta vanha klassikko, eli vankat ihonhoidon perusrutiinit: uni, vesi, säännöllinen puhdistus ja kosteutus. Muutamista vinkeistä sai ideaa ihonhoidon lisäksi myös säästämiseen, etenkin kookosöljy tuntui olevan monella tehokäytössä niin sisäisen kuin ulkoisenkin kauneuden vaalimisessa, ja sitähän ei hinnalla ole pilattu.

P8170178.jpg

…riittävä, hyvä syvä uni

Omat vinkkini ihonhoitoon ja ehkä oikeastaan kaikkeen hyvinvointiin (huh, jopas kuulostaa suureelliselta :D) kulkevat läpi tämän postauksen kuvituksena kuva-arkistoistani. Tärkeimpänä tasapainoon pyrkiminen oman elämän universumissa, hyvä uni, perhe ja läheiset, onnea tuottavien asioiden tekeminen, hyvä ruoka ja herkuttelu sekä itselle sopiva kosmetiikka niin meikeissä, puhdistustuotteissa kuin voiteissakin – näillä itse koen pääseväni pitkälle, ja jos vaikka näppyjä sattuisikin puskemaan, ei niitä kiinnosta murehtia. -Liikunnan lisäisin listalle, jos siihen itse edes jotenkin pystyisin, mutta katkeran kateellisena koska en, lisään sen sitten, kun se on taas mahdollista itsellekin 😉

img_3852.jpg

Nauru

Kyllä tästä joukosta viisautta löytyy, jakamanne vinkit olivat kaikki mainioita. Olen vakaasti aikonut niiden johdosta mm. kokeilla kuivaharjausta ja tutustua tuohon ihmeitä tekevään kookosöljyyn. Poimin kaikkien joukosta tähän esille viisi kivaa vinkkiä, joiden joukosta valitsin myös hemmottelulahjakortin saajan -vaikka jos minulla olisi kaikki valta päättää, me kaikki hemmoteltaisiin itseämme päästä varpaisiin mitä pikimmin!

P2262107.JPG

Omalle iholle sopiva kosmetiikka ja hoitotuotteet

VIISI KIVAA JA HELPPOA (?) VINKKIÄNNE:

  • MS: Tässä kriittisessä 25 vuoden iässä olen saanut tarpeellisen herätyksen: ihoni ei ole enää entisensä, niin hyvässä kuin pahassa. Teini-ihon ongelmat ovat onneksi jo takana, mutta eletty elämä alkaa ihossa jo näkyä. Etenkin ne putsaamatta jättämiset ja rajut mustapäiden kaivamiset hiuspinnillä ja nenäliinalla (kiitos äiti). Olen luvannut itselleni pitää parempaa huolta tästä, mitä jäljellä on. Tiedän, ettei tästä enää tule mitään vauvanpyllynpehmoista ihanneihoa mutta ei tämä kai pahin mahdollinenkaan ole. Ja isääni lainatakseni: sen minkä pelti heittää, pakkeli peittää. Säännölliset pesut, hyvä kosteutus, kuorinta (hunaja+sokeri on ihana!), vettä ja kunnollista ruokaa – perusasioita siis. Ja tärkeimmän lupauksen olen tehnyt tuleville jälkipolville: en aio puuttua heidän ihoonsa vaan vien heidät tarvittaessa kosmetologille.
  • Marius: 4-kympin rajapyykin ylittyessä tein ison elämäntaparemontin..lisäsin liikuntaa, unta ja terveellisen ruokavalion, poistin sokerin ja muut isommat paheet. Syön paljon kasviksia ja luomutuotteita, unohtamatta kuitenkaan herkuttelua! Muutin myös ajattelutapaani positiivisemmaksi ja päätin nauttia elämästä tässä ja nyt. Tämä kaikki yhdessä vaikuttaa niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Henkisesti on hyvä ja tasapainoinen olo ja se kyllä näkyy myös muuttuneessa ulkomuodossa ja hehkuvassa ihossa 🙂 Kyllä se vanha mainoslause pitää paikkaansa, eli hyvä olo lähtee sisältäpäin!
  • Eerika: Öljyjen käyttäminen ihon pesussa ja kosteutuksessa. Käytän niin kookosöljyä kuin muitakin öljypohjaisia tuotteita vartalon pesuun, kasvojen pesuun sekä kasvojen ja vartalon kosteutukseen eikä kuivasta ja kiristävästä ihosta ole enää tarvinut talvisin huolehtia!
  • metsämiehentytär: Kaikkein vaikuttavin kauneudenhoitorutiinin ja hoitoni liittyy viime syksynä tekemääni nukkumisen lisäämiseen. Ihan kylmästi sammutan telkkarin ysiltä ja putsaan kasvoni , hampaani ja vielä nukkumaan mennessä laitan suuhuni sen ihanan kamalan purentakiskon. ja olen saanut nauttia syvästä, virkistävästä unesta. jaksan herätä aiempaa aikaisemmin, joten syön kunnolla ja jaksan laittaa hiukset+vähän ihoakin ennen kuin menen töihin. Purentakiskon ansioista päätä ei säre, leuat ei ole kireänä ja kasvot ovat levänneen näköiset. Siis lisää unta, jaksamista keskittyä itsensä hoitamiseen ja hammaslääkärille:)
  • 0ili: Minun paras päätökseni on ollut aloittaa päivittäinen ihonhoitorutiini, ja iho on oikeasti voinut paremmin kuin koskaan aiemmin (paitsi lapsena tietysti ei mitään iho-ongelmia ollut, mutta teini-iästä kaikki alkoi). Minä puhdistan inohi aamulla kasvovedellä ja levitän kevyttä ihonhoitovoidetta ja silmänympärysvoidetta. Illalla puhdistan kasvoni paremmin meikinpoistoputsarilla ja lopuksi puhdistan vielä kasvovedellä. Yöksi laitan paksumpaa rasvaa. Nämä yksinkertaiset toimenpiteet oikeasti toimivat, kun niitä toistaa joka päivä, ilman poikkeuksia. 🙂

+ extra, joka sai hyvän vinkin lisäksi hirnumaan naurusta (kuvitelkaa tuota pientä innokasta eläintä 😀 )

  • AnuKoo: Kookosöljy voi siis käyttää ruoqnlaiton lisäksi nahkaan! Siis ihan mieletön heureka oli tämä pari vuotta sitten. Ei enää talvisin kuivaa ihoa pöllyäviä ja kutisevia koipia, jes! Ainoa, että koiraa on miltei mahdoton pitää erossa jaloistaan, kun on ne rasvaillut. Uskomatonta miten pienehkönkin eläimen kieli voi venyä miltei puolimetriseksi.
  • IMG_0070.JPG

…hyvä ruoka, herkuttelua todellakaan unohtamatta

Lahjakortin voittaja:

Ja nyt viimein, tämän kilometripostauksen päätteeksi, minulla on ilo ja kunnia kertoa, että hemmottelulahjakortin saa itselleen nimimerkki MARIUS jonka vinkissä edellä kiteytyivät monet oivallukset, joiden kautta varmasti voi ihon lisäksi hyvin koko nainen!

Toivottavasti lahjakortista on sinulle paljon iloa, ja olisipa ihanaa, jos tulisit tänne kertomaan, millaisen hoidon valitsit ja mitä siitä pidit!

Kommentit (2)
  1. Jopas rupesi nolostuttamaan kun löysin kommenttini esille nostettuna 😀 *punastuu* Sitä on tottunut katselemaan omia jaaritteluja vain tuolla omalla tontilla, jos edes sielläkään. Onnea kuitenkin voittajalle, ihana palkinto kyseessä 🙂

  2. Hyviä vinkkejä! Jotenkin missasin tuon aiemman postausksesi, joten kommentoin omia vinkkejäni tähän. Käytän päivittäin kookosöljyä vartalolle ja sisäisesti, se on kyllä ihan huippu tuote- ja lisäksi rakastan sen tuoksua! Avokadoöljy on myös ihana. Uusin luottoöljyni on ruusunmarjaöljy, joka on ollut tosi hyvä löytö! Laitan sitä koko kasvoille silmänympärysihoa myöten. Näillä tuotteilla ihonhoito on mukavampaa kuin koskaan 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *