Vikkelää kiharaa ja kevyt katastrofi

Lilou's Crush

Sain jokin aika sitten testattavakseni ihan uudennäköisen kiharrusvälineen. Aika erikoisennäköinen vekotin, jos ihan ensivaikutelmaa kysytään. Ja hiukan pelottavaksin vielä, kun kuulin toimintametodista. Kyseessä on Babylissin Curl Secret-kiharrin, jossa kiharaa ei tehdäkään perinteiseen tapaan pyörittämällä hiuksia harjan tai puikon ympärille, vaan pieni suortuva hiuksia viedään avonaisen osan sisään, painetaan klamppi kiinni ja tuo vekotin nielaiseen tukan sisäänsä! Siellä se tukka sitten pysyy muutaman sekunnin, ja vapauttamalla puristuksen voi kihartimen vetää hellästi pois, ja suortuva tukee ulos kihartuneena. 

 

Syntyvä kihara on aika tiukkaa, ainakin tällaisiin helposti muotoiltaviin hiuksiin. Näissä kuvissa näkyvät tulokset ovat tulleet ensin kihartamalla hennoimmalla lämpötilalla ja lyhimmällä vaikutusajalla koko pää läpi, ja sen jälkeen kiharat on harjattu tangle teezerillä läpi, ja kevyesti siloiteltu muotoiluvoiteella pahimmat pörhöt pois. 

Kone on nopsa: koko pään kihartaa vajaassa parissa kymmenessä minuutissa, vaikka hiukset ovat pitkätkin (koko pituus ei muuten minulla mahdu tuonne sisälle, mutta ei kyllä ole tarpeenkaan kivaan lopputulokseen). Mutta ole varoitettu: koneen käytössä on oltava huolellinen. Olin itse olevinani, mutta kun vauhtiin pääsin, otin puolihuolimattomasti liian rennoin ottein turhan paksusti ja pitkästi tukkaa laitteen sisälle, ja sain toisella puolella päätä tukan jumittumaan rullan ympärille niin, että se ei enää irronnutkaan, vaan jouduin kiskomaan laitteen irti vähän väkivalloin, ja pieni tukku hiuksia tuli tästä häsläyksestä maksettua oppirahoja. 

Tämä kuulemma harvinaista, yleensä kone pysähtyy jos hiuksia on liikaa tai ovat takkuisia, mutta ajattelinpa varoittaa mahdollisia muita hätähousuja. Kun taas keskityin hommaan kuten asiaan kuului, se sujui kuin rasvattu. Eli summattuna: mainio laite, kunhan noudattaa ohjeita tarkasti:  riittävän pieniä osioita siloiksiksi harjattua tukkaa klampin sisään,  ja keskittyy hommaan.

 

PS. Kuumasuoja on tarpeen, kuten aina kun korkeiden lämpötilojen kanssa hiuksia käsitellään.

Kommentit

Jenniii
Pupulandia

Tämä on kyllä niin loistovempain! Nätimpää kiharaa saa hakea. :) Meikäläiseltä Curl Secret saa myös pointsit helppoudesta ja nopeudesta - en ole koskaan osannut tehdä suoristusrautakiharoita ja kiharruspuikon kanssa on tullut kerran jos toisenkin poltettua näpit tai korvanlehti.

Hertta
Lilou's Crush

Pöh, kirjoitin jo eilen pitkän vastauksen, mutta hävisi näköjään! Mulla toimii puikko (ei se valkoinen;) parhaiten, tällä en saa hiusten pituuden vuoksi ihan kokopäätä kiharrettua, mutta puolivälistä tämäkin ok. Hankalin mulle on se rauta!

Jenniii
Pupulandia

Hahahaha! Puikotus mainittu. :D Mutta kiitos tästä postauksesta, koska intouduinpa kaivamaan oman Curl Secretini pitkästä aikaa käyttöön tänään ja oli aivan ihana piristys arkipäivään tämä kiharapehko. :)

Hertta
Lilou's Crush

Oo se on kyllä upea sun polkassa! Tyk tyk!

Kao Kao

Toimiskohan tää mun älyttömän paksulle ja pitkälle ja suoralle tukalle kanssa? Hermo menee kun ei saa ite tätä kiharrettua, ei sitten millään (ai auta edes aika tai viinilasi, lopulta oon vain punainen, hikinen ja 1/3 hiuksista on kiharalla..).

Hertta
Lilou's Crush

Hih, kuulostaa niin mun suoristusrautakiharasessiolta :D mutta Annemi paksulla tukalla tuossa alla hehkuttelee, josko sullekin kävis!

Kao Kao

Täytyy kokeilla, vaikka vannoin etten enää hanki yhtään kiharrusjuttua kun mikään ei toimi :) Mut jos vielä yhden..

Hertta
Lilou's Crush

No vitsi, löytyisköhän sun lähipiiristä ketään vekottimellista, jolta saisit lainaan testiin? Kaikkia koneita pitäis mun mielestä voida tyypata rauhassa ennen ostopäätöstä :D

annemi

Siis tuo on NIIIIN loistava vempain! epäilin sitä aluksi, kun en noista kihartimista tajua mitään ylipäätään, mutta erään kokeilun tuloksena viime kesänä kävin heti seuraavana päivänä kaupassa hakemassa oman :) 

Oma tukka on tosi suora ja paksu, joten sitä on ollut työlästä kihastaa normikihartimella, mutta tällä tulee hyvää jälkeä kun pitää kuumimmalla asetuksella :) 

Hertta
Lilou's Crush

Sulla kyllä tukkaa riittää! Teitkö mitä (vai teitkö mitään) kiharruksen jälkeen? Vai tuliko nätti itsekseen?

annemi

Annan yleensä kiharoiden levätä ekan illan eli suihkin vaan lakkaa ja menoksi, toisena päivänä onkin tosi muhkea tukka mutta ei kovin kikkarat enää, silloin harjailen niitä vähän auki (jos eivät ole auenneet kunnolla) :) parhaimmillaan olen vetänyt kolme päivää samoilla kiharoilla ja niiden jälkimainingeilla, pitää vaan tosiaan muistaa laittaa tököttiä ennen kiharrusta. 

Pin (Ei varmistettu)

Tän värkin sopivuus taitaa olla tosi yksilöllistä. Itsellä paksut, pitkähköt piikkisuorat hiukset, jotka näytti tän laitteen käsittelyn jälkeen bordellin asukin peruukilta kymmenen sentin suoralla tyvikasvulla. Ei oo vielä tullut kiharrinta vastaan, jolla loihtisi meikälle kuvan kaltaiset kaunihit kutrit. Sitä ootellessa...

Hertta
Lilou's Crush

Haa, hei samaistun! Mulla kikka on tuossa auki harjaamisessa ja sen jälkeen muotoiluvoiteella latistamisessa! Teen niin kyllä kaikkien käherryslaitteiden kanssa. Ja käytän tuossa jatkossa tosiaan aina matalinta lämpöä. Koklaas huvikseen (joskus kun ei tartte mennö ihmisten ilmoille, varmuuden vuoksi ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.