Villapanttereissa

Lilou's Crush

Vuoden ensimmäinen asukuva on täällä, woop woop! Ihan heti ekana ulos-pyjamasta-päivänä oli laitettava nuo alennusmyyntivillahousut jalkaan -pehmeä lasku konttorielämään nääs oli kyllä tarpeen parin viikon lomailun ja etätyöläilyn jälkeen. Kyllä tuli tämä paussi tarpeeseen, ja vielä tuntuu, että tuo pitkä loppiaisviikonloppukin onneksi odottaa. Sitten uljaasti kohti uuden vuoden tuomia juttuja.

Oi miten oli alpakkahousuissa lämmintä ja mukavaa -kunnes illalla kävelin kaupungilla ravintolaan takinhelmat liehuen, ja tuuli pääsi puhaltamaan suoraan herkän neuloksen läpi. Brrrr. Ovat siis erinomaiset työpäivähousut, mutta ulos ihan järjetön valinta, vaikka alla oli paksut sukkikset.

 

Yllä tänään: neule Uniqlo, housut Diesel, buutsit Acne

 

Kommentit

Aisha J
Aisha

Kiva asu! Ja hauskat housut:). Itselleni eivät ehkä sopisi, kun olen aika pikkuruinen. Huulipuna kruunaa asun :)

Hertta
Lilou's Crush

ne on kyllä nimenomaan hauska, oikeasti aika hassun näköiset -mutta ei sitä aina (tai edes kovin usein) jaksa ottaa pukeutumishommia vakavasti! Ihanaa alkanutta vuotta Aishan Ihmemaahan <3

Aisha J
Aisha

Hauskuus on ehdottomasti hyvästä ja tuo mun mielestä särmää pukeutumiseen:). Ja tyylikkään paidan ja iiihanan huulipunan tuoma kontrasti toimii hyvin hassujen pöksyjen kanssa! Kiitos, ihanaa alkanutta vuotta kans! <3

kaunokainen... muina panttereina uuteen vuoteen!

Hertta
Lilou's Crush

ggggrrrrrraaaauh :D Kiitos :)

Hottentotti (Ei varmistettu)

Nuo housut on törkeen hienot =D Hyvää alkanutta vuotta sinulle!

Hertta
Lilou's Crush

Ja mukavat! Tunnustan, löpsähtivät tietty aikalailla polvista kun istuin koko päivän, mutta ei haittaa, neulospöksyiltä nyt ei kai voi muuta odottaakaan :D Ihanaa vuotta 2014, tässähän on jo melkein viikko mennytkin!

millamainen

Niiiiiin mageet pökät!

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos :) On kyllä niin mukavat, ja jotenkin alkaa aina naurattaa, kun nämä kiskaisen jalkaan, ja sehän on hyvä juttu se :) Hienoa vuoden alkua Milla!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.