Villi kortti violetti

Lilou's Crush

Jos jotakin väriä meikeissä olen vierastanut, se on violetti. Violetti ja luumunpunainen, ja sen sellaiset värit.  Nyt kuitenkin vanhan Acnen ruutupaitani innoittamana rohkenin kokeilemaan IsaDoralta testiin saamiani syysmeikkisävyjä, joista löytyi myös violetti luomiväripaletti (95 Pink Pashmina), johon paidan värimaailma natsas just ja jetsulleen. Annoin siis violetille mahdollisuuden, ja sehän toimi yllätyksekseni ihan mukavasti, normaalit värini kun ovat shokkisävytestejä lukuunottamatta hyvin neutraalia värimaailmaa.

Samassa meikissä testasin myös noita muita kuvassa näkyviä tuotteita: pulleaa mattaista mustaa luomiväri-slash-rajayskynää, jolla sai kevyellä liukuvalla viivalla piirrettyä muhkeat, syvän tummat rajaukset silmiin -ihan päinvastainen homma tämäkin normaaliin käytäntööni. Rajauskynä on vedenkestävä, joten saapas nähdä, millainen taistelu suihkussa syntyy, yleensä kun käytän aina vesiliukoisia tuotteita. 

Huuliin pyöräytin monesti kehumaani Twist Up Gloss Stickiä viininpunaisena -lopputulos olikin odottamani syvän viininpunan sijaan kaunis, pehmoinen tumma roosa. Tämä jää takuulla syksyn meikkipussiin luottopuikoksi, kun samanlaiset kesäkaverit siirtyivät jo sivummalle.

Kommentit

Aisha J
Aisha

Todella kauniilta näyttää! Tähän voi vain todeta, että kannattaa kokeilla! Minä aikoinani vierastin violettia meikissä, mutta nykyään tykkään kovasti. Se korostaa hauskasti sekavärisiä (sinivihreäharmaa ruskeilla täplillä :D) silmiäni. Ja tuo ihana uusi Twist Up on vakiokäytössä- en voinut vastustaa... ihan täydellinen syksyyn :)

Hertta
Lilou's Crush

No niin kannattaa, miten sitä jumittuukin niihin omiin rutiineihinsa :) Seuraavaksi pitäisi varmaan opetella ihan ruskean luomivärin käyttö -käytän aina sellaisia harmahtavia sävyjä nimittäin. Minulla muuten tuo violetti teki silmistä "ei minkään väriset" mutta eipä se mittään, ajattelinkin, että vähän vihertäville olisi tosi hieno! Ja eikös ole loistotuote tuo huulihomma, en vain lakkaa hehkuttamasta sitä!

Emilia_ (Ei varmistettu)

Onpa hyvän ja sulle sopivan näköinen värimaailma, oikein kaunis kokonaisuus :-) Ja nonni, nyt viimeistään kiikutan tuon suosittelemasi Twist Up Gloss Stickin kassan kautta kotiin, erityisesti tuo sävy kyllä osui ja upposi. Itse olen tähän mennessä käyttänyt todella näppärää ja kehujen arvoista Cliniquen Chubby Stickiä (joka siis loistava tuote!), ja nyt uutena tuttavuutena Lumenen vastaava käsilaukussa, ja onpa muuten tuokin hyvin toimiva tuotos!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.