Villi Pohjola

Lilou's Crush

Terkkuja täältä Rukalta!

Jumalaisen kaunista ja jumalattoman kylmä. Eilen saavuttiin monien mutkien ja vastoinkäymisten jälkeen iltamyöhällä tänne perille, ihan tähän Ruka-kylän kylkeen. Sen jälkeen asiat onkin olleet enemmän kuin mallillaan! Purettiin kamat, saunottiin ja syötiin, ja aamulla herättiin ihanaan aurinkoon.

Vuokrattiin koko porukalle välineet loman ajaksi tuosta Pisteeltä, siellä se homma sujui kuin liukuhihnalla. Suitsaitsukkelaan oli kaikilla omat settinsä. Mukana meillä oli vain kolmet laskulasit ja kaksi kypärää, kaikki muu kahmaloitiin paikan päältä. Sitten hypättiin bussiin, joka kuljetti kylältä loivemmille Itä-Rukan rinteille, missä on myös koko perheen Rosa ja Rudolf Family Park.

Ostin molemmille tytöille yksityisopetukset hiihdonopettajalta, nuoremmalle puoli tuntia ja isommalle 50 min. Ensiksi mainitun kanssa ajankohta taisi olla vähän liian myöhään iltapäivällä, ja yleensä tosi reipasta tyttöä ei näkynyt, vaan mutruhuuli, joka onneksi äkkiä taittui ankkakävelyn tiimellyksessä taas omaksi itsekseen.

Isommalle homma oli puolestaan aivan napakymppi: tyyppiä ei olisi saanut rinteestä illallakaan millään pois! Tunnin laskukoulun jälkeen meno oli kohentunut aivan valtavalla harppauksella!

Nyt laitetaan tuli takkaan, saunotaan, ja syödään kiuasmakkarat. Unta tuskin tarvitsee tänäänkään hakea...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.