Vinkkaa Helsingin paras itsepalvelukirppis!

Lilou's Crush

Aina, kun ajattelen löytäneeni mainion kirpputorin, minne viedä pientä vaatetta lapsilta jatkossakin, hupsista heijaa, hetken päästä aatos heittää häränpyllyä!

Olen käyttänyt menestyksellä Kaivarin Kanuunaa parin edellisen vuoden ajan, mutta Vuorimiehenkadulle muuton jälkeen hommaan on tullut vähän mutkia.  Nettivarausjärjestelmä ei tunnu suurimman osan aikaa toimivan, eikä siellä myöskään ole pohjakarttaa pöytäpaikoista. Tämä on huonompi homma, sillä esimerkiksi lastenvaatteita on aika turha pinota muutenkin vähän heikommanpuoleisen alakerran pöydille, sillä rattaiden kanssa liikkuvat vanhemmat eivät sinne kapeita kierreportaita pääse apajille. Yläkerrassa kauppa on käynyt ihan ok, jos sen pöydän saisin varatuksi. Viimeksi se onnistui sähköpostitse, tällä kertaa en ole päässyt läpi puhelimella, eikä viestiinikään ole vastattu.

Lie siis aika vaihtaa kirppusirkusta. Mutta minne mennä? Myyntiin menossa lastenvaatteita, ehkä joitain omia ja miehen vaatteita ja kenties Olavin pieneksi. Vieläkö Kumpulassa on se itsepalvelukirppis, joka myös hinnoittelee romppeet? Onko tästä kokemuksia? Kokeilin kerran, ja tili oli ehkä vähän laihempi kuin toivoin, mutta varusteet meni hyvin kaupaksi!

Auto on, mutta niukemmalti aikaa, eli mieluiten saisi paikka olla keskustan lähettyvillä, minne voisi viedä koko satsin samalla kertaa!

 

 

PS. Tuo kuvan Finger in the nosen takki on ehkä lempivaatteeni meidän tytöillä koskaan. Olivat molemmat siinä niin hauskan näköisiä.

Kommentit

Elina O (Ei varmistettu) https://elinao.org

Heippa! Vallilan Stoori (www.vallilanstoori.fi) toimii todella hyvin ja kauppa on vilkasta. Siellä voit itse valita hinnoitteletko tuotteet itse vai otatko all inclusive -palvelun jolloin vain viet vaatteet sinne ja ne hinnoitellaan ja laitetaan esille puolestasi.

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos tän olinkin ihan unohtanut! Käynpä kurkkaamassa!

Katjasa (Ei varmistettu)

Siis tuo takki! Ihana! Myyttekö? Jos menisi reilu 90 cm 3-vuotiaalle Ainolle, haen teiltä vaikka tänä iltana - asutaan Katajanokan puolella :)

Hertta
Lilou's Crush

On muistaakseni kyllä myynnissä, koko taisi olla 3v, eli olisikohan se justaansa nyt hyvä -ainakaan meillä ei enää kunnolla mahdu, kun vaatteet on 110cm.

Katjasa (Ei varmistettu)

Jos on kirppiskasassa niin haen mielelläni pois vaikka heti jos sovitaan.

Katjasa (Ei varmistettu)

Jos on kirppiskasassa niin haen mielelläni pois vaikka heti jos sovitaan.

Hertta
Lilou's Crush

Laitappa meili tuonne lilouscrush at gmail -en pääse tänään kurkkimaan, mut heti huomenna :)

MiiaK (Ei varmistettu)

Lasten vaatteita kannattaa laittaa myyntiin Emmy.fi:lle. Ei tartte kuin postittaa ja siellä hoitavat kaiken. Ottavat myös aikuisten vaatteita, vaikka itse miellän enemmän lastenvaatteiden myyntipaikaksi. Olen itse testannut ja hyvin myi! Myymättä jääneet voi halutessaan lahjoittaa hyväntekeväisyyteen.

Kommentoi