Vinkkaa Helsingin paras itsepalvelukirppis!

89A63042-21B4-4A49-80CB-DBDB9C984957.jpeg

Aina, kun ajattelen löytäneeni mainion kirpputorin, minne viedä pientä vaatetta lapsilta jatkossakin, hupsista heijaa, hetken päästä aatos heittää häränpyllyä!

Olen käyttänyt menestyksellä Kaivarin Kanuunaa parin edellisen vuoden ajan, mutta Vuorimiehenkadulle muuton jälkeen hommaan on tullut vähän mutkia.  Nettivarausjärjestelmä ei tunnu suurimman osan aikaa toimivan, eikä siellä myöskään ole pohjakarttaa pöytäpaikoista. Tämä on huonompi homma, sillä esimerkiksi lastenvaatteita on aika turha pinota muutenkin vähän heikommanpuoleisen alakerran pöydille, sillä rattaiden kanssa liikkuvat vanhemmat eivät sinne kapeita kierreportaita pääse apajille. Yläkerrassa kauppa on käynyt ihan ok, jos sen pöydän saisin varatuksi. Viimeksi se onnistui sähköpostitse, tällä kertaa en ole päässyt läpi puhelimella, eikä viestiinikään ole vastattu.

Lie siis aika vaihtaa kirppusirkusta. Mutta minne mennä? Myyntiin menossa lastenvaatteita, ehkä joitain omia ja miehen vaatteita ja kenties Olavin pieneksi. Vieläkö Kumpulassa on se itsepalvelukirppis, joka myös hinnoittelee romppeet? Onko tästä kokemuksia? Kokeilin kerran, ja tili oli ehkä vähän laihempi kuin toivoin, mutta varusteet meni hyvin kaupaksi!

Auto on, mutta niukemmalti aikaa, eli mieluiten saisi paikka olla keskustan lähettyvillä, minne voisi viedä koko satsin samalla kertaa!

 

 

PS. Tuo kuvan Finger in the nosen takki on ehkä lempivaatteeni meidän tytöillä koskaan. Olivat molemmat siinä niin hauskan näköisiä.

Kommentit (9)
  1. anjalina tol
    7.2.2019, 09:32

    Informative post and looking forward to reading more. I hope it will be for many people that are searching for this topic.
    http://freegiftcardgenrator.com ||| http://onlinefreegiftcodesgenerator.com ||| http://onlinefreegiftcardgenerator.com

  2. Lasten vaatteita kannattaa laittaa myyntiin Emmy.fi:lle. Ei tartte kuin postittaa ja siellä hoitavat kaiken. Ottavat myös aikuisten vaatteita, vaikka itse miellän enemmän lastenvaatteiden myyntipaikaksi. Olen itse testannut ja hyvin myi! Myymättä jääneet voi halutessaan lahjoittaa hyväntekeväisyyteen.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *