Vintagevinkki New Yorkiin: The Real Real

Lilou's Crush

New York on vintageshoppailijan unelma, sehän lie selvä. Williamsburghissa on parhaat apajat ihan mille tahansa vaatesortille, edullisesta kalliisiin designervermeisiin, mutta löytyypä niitä Manhattaniltakin.

Visiteerasimme yhdessä tuoreimmista, The Real Realissa, joka on nyt avannut kivijalkaputiikin Sohon Wooster Streetille. Vaikka eurooppalaiselle tarjooma oli suurilta osin ylihinnoiteltua (Guccit, Vuittonit, Hermekset ja Chanelit käytettyinäkin aivan mahdottomissa hinnoissa), jenkkimerkkien osalta tilanne oli toinen. Rekit notkuivat hyvälaatuista Stella McCartneytä ja muita paikallisia suuruuksia oikein mallikkaissa hinnoissa.

Ennenkaikkea tykkäsimme liikkeen avarasta, valoisasta tunnusta. Poissa olivat täyteen ahdetut rekit ja kasat ennen-niin-ihania kenkiä, täällä esillepanoon oli tosiaan panostettu. Toki penkomisen iloa ei paikassa samalla tapaa tule, mutta muutoin oikein kiva putiikki ihailla kaikkea kaunista. 

Ystäväni mallaili pitkään likimain täydellisiä, ja alkuperäiseen hintaansa nähden todella edullisia Manolo Blahnikeja, mutta järkiannikkina jätti ne kuitenkin muille. Sekin budjetti taisi tulla myöhemmin samana päivänä käytettyä hyvin syömiseen ja juomiseen. Kuva tuli kuitenkin otettua fiilistelystä muistoksi.

 

PS:  The Real Realista voi lukea kiinnostavan jutun NY Timesistä täältä.

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

California State University, Sacramento which is founded in 1947 as Sacramento State College. It is the public comprehensive university in the city of Sacramento, the capital city of the United State of California. http://mysacstatelogin.info/my-sac-state-login/

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.