Voi hyvänen aika

Lilou's Crush

Voe hyvänen aika. Siinä se taas nököttää ovensuussa, työkassi, pakattuna ja lähes valmiina lähtöön. Kliseinen klassikkolause, mutta minne se aika meni? Minne hujahti kaksi vuotta?

Tiedänhän minä.

Se meni pienokaisen hoivaamiseen, elämän ihmeen ihmettelyyn. Se meni imettämiseen, siivoamiseen, kengännauhojen solmimiseen, vaippojen vaihtoon ja nenän pyyhkimiseen. Se kului kirjoittaen, konsultoiden ja kampanjoita tehden. Se meni kameran edessä ja takana. Kulki vaunuja työntäen poluilla ja poukamissa, kaupungissa ja kirjaston käytävillä. Ikävöiden etukäteen ja kaivaten kun on sen hetki. Uutta oppien ja unohtamisen auvoa nautiskellen. Se meni rakastaen, riidellen ja lettuja paistaen. Lehtien saapumista ja pois putoamista katsellen. Sadetakin suojassa kävellen ja ukkosen tuoksun kunnolla tajuten.

Se meni lapsia kasvattaen ja pinnoja kiristellen. Pyykinpesussa ja projekteissa. Matkustellen. Sohvalla istuen, lojuen, maaten ja sylitellen. Se meni muuttolaatikoita pakatessa ja uutta kotia ihmetellessä. Se kului huolia huokaillen ja jännitystä tiristellen, hekotellen ja haukotusten välissä happea haukkoen. Omiensa tunteita tulkiten. Nenä kiharoiden seassa ja takkuja selvitellen. Kalenterin sivuja selaten ja tyhjästä päivästä haaveillen. Onnen hetkiä taltioiden.

Se meni täydellä sydämellä eläen.

Kommentit

Meri80 (Ei varmistettu)

Oi, miten kauniisti kirjoitit<3 Minun rakas poika aloittaa huomenna esikoulun. Samaa olen minä miettinyt, että mihin se aika tosiaan meni?? Vastahan hän oli pieni vauva ja nyt jo noin iso poika... Haikein mielin hänet huomenna saattelen eskariin <3 Hyvää työpäivää sinulle ja kaikkea hyvää uuteen viikkoon!

Hertta
Lilou's Crush

Voi isoa poikaa! Toivottavasti startti meni tosi mukavasti. Nuo ovat hetkiä, jotka on niin helppo palauttaa mieleen vielä vuosienkin päästä. Kiitos toivotuksista, hengissä selvittiin ekasta päivästä :)

Lillis2006 (Ei varmistettu)

voi kun kauniisti kirjoitettu. Mistä olet hankkinut tuon ihanan pehmeän näköisen Pradan

t. Lillis Larusta

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos Lillis <3 Olen ostanut tuon laukun Pariisista muutama vuosi takaperin, silloin taisin nähdä verkkokaupassakin samanlaisia, mutta taisi olla poistuva malli, ellen nyt ihan väärin muista! Harmillista, että läppäri ei sinne mahdu, sen sain tänään karvaasti kokea...

Saranda
Tyhjä ajatus

Oiii <3 Yksi ihan herkistyi täällä... Onnea töiden aloittamiseen!

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos :) Talletan onnet visusti!

Evelina80 (Ei varmistettu)

Mulla ei ole lapsia, mut kyynel vierähti! Voi Elämä! &lt;3

Hertta
Lilou's Crush

Voi ei! Ei ole tarkoitus itkettää <3 Kauniita unia!

Maisukka (Ei varmistettu)

Ihana kirjoitus &lt;3 Tuli ihan tippa linssiin.
Ihana Prada ..saako kainosti tiedustella mikä malli on kyseessä?

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos kovasti!

Voi että, koitin etsiä kuittia, mutta en tähän hätään löytänyt, josko siinä olisi ollut mallin nimi, en sitä harmi kyllä muista. Hän on jo muutaman vuoden vanha, eli en onnistunut verkostakaan löytämään. Vähän "lössykkä", mutta tykkään kovasti, on niin pehmeää nahkaa ja hyvä kantaa, koska kahvojen lisäksi on pitkä hihna (siksi nimenomaan tämän mallin valitsinkin aikanaan!)

SiniA (Ei varmistettu)

Voi miten ihanasti kirjoitit! Puit sanoiksi juuri omat tuntemukseni...2 viikon kuluttua koittaa paluu työelämään, voi haikeus :( mutta jotenkin tekstisi antoi myös hurjasti tsemppiä...että kyllä jossain toisaallakin joku käy läpi samoja asioita ja tuntemuksia &lt;3

Hertta
Lilou's Crush

Hurjasti tsemppiä sinne! Voin lohduttaa, että ajatus tästä elämänmuutoksesta on rankempi kuin todellisuus, vaikka pää tosiaan onkin nyt ihan täynnä. Niin kiva kuulla, että vertaistuki tavoitti :)

Larppis (Ei varmistettu)

Itselläni on äitiysloma vielä alkumetreillä ja pieni nyytti vielä kainalossa, mutta tuo hetki jo kauhistuttaa :/ nyt yritän vaan taltioida kaiken muistiini ja kameran muistikortille kun haikeus iskee loman loppuessa &lt;3 ihanasti kirjoitettu!

Hertta
Lilou's Crush

Voi räpsi ja filmaa ja nauhoita, noihin hetkiin on valtavan ihanaa palata myöhemmin. Onnea pienestä <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.