Voimanlähde

Lilou's Crush

Muistatteko, kun viime vuonna kerroin kavereistani, entisistä ihanista tiimityypeistäni, jotka suunnittelevat mainostoimistossa Roosa Nauhan kampanjointia? Samat pojat tekevät niin hyvää työtä tänäkin vuonna.  Sain katsoa elokuvan hiukan etukäteen, ja nyt kun se on kaikkien saatavilla MTV3:n katsomossa, haluan nostaa sen esille, vaikka aihe nostaa joka vuosi kipeät asiat pinnalle ja läikyttävät ylikin.

Tämän vuotinen Roosa Nauha -kampanjointi ja Joonas Berghällin ja Katja Gauriloffin dokumentti Voimanlähde kosketti. Se toi syövän eteen enemmän tuttuna: sellaisena, kuin olen sen perheessäni kohdannut. Syöpä ei ole vaaleanpunaista ja kivaa, syöpä on ihan helvetin perseestä, pelottavaa, tukahduttavaa, kuvottavaa ja yksinäistä. Mutta juuri siksi jokainen vaaleanpunainen ja sievä juttu, jonka Roosa Nauha-kampanjassa hankit, onkin tärkeä: se mahdollistaa yhä useammalle syöpään sairastuneelle hattarankevyitä päiviä myös tulevaisuudessa. Ei kaikille, mutta useammalle.

Minun rakkaani menehtyi.

Ole kiltti, katso elokuva, (jos linkki ei toimi, MTV3 Katsomosta löytyy nimellä Voimanlähde, ja esitetään vielä TV:ssä AVA:lla 5.10 klo 17) ajattele, tunne, myötäelä, itke ehkä vähän.

Osta nauha tänä vuonna , ensi vuonna ja sitä seuraavanakin.*

 

R-Kioskit, Valintatalot, esimerkiksi*

Kommentit

Luru
Changes

<3

Lähellä minuakin tämä, tosin onnellisesti saan yhä pitää luonani sitkeän yksitissisen mummini. Suvussa kulkeva paska perintö pakottaa myös ahkeraan itsehiplailuun, jota soisin kaikkien harrastavan.

Ja jos saan miekkosille vinkata, niin asian kanssa kamppailevia naisia voi tukea myös ostamalla Blackhorsen Roosa-nauha-bokserit. Jokainen ostettu kalsaripari kilauttaa 1,50€ Syöpäsäätiön Roosanauha-rahastoon. 

Luru
Changes

Niin, niitä boksereita saa täältä!

Tropnordique (Ei varmistettu)

Kiva että muistutit kampanjasta - kävin heti Roosa Nauha -sivuilla ja päätin ilmoittautua lipaskerääjäksi perjantaina.

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi Hertta, mä olen myös yksi rakkaan menettänyt juuri tämän kamalan sairauden takia. Voimia sisko. <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Itse vietän roosa nauha -päivää elämäni ensimmäisen mammografian merkeissä - 34-vuotiaana - toivoen, että lähetteen "vaikea arvioida" muuttuu "ei syytä huoleen". Tarkkailkaa siis rintojanne siskot, ja muistakaa käydä säännöllisesti myös ammattilaisen tarkistettavana.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.