Voita avec-kutsu tutustumaan Isabel Marant for H&M-mallistoon ja 100€:n lahjakortti!

6103_bts_pr_01_0.jpg

Kaupallinen yhteistyö yhdessä H&M:n kanssa

 

Heippa kaverit, ja terveisiä Pariisista!

Heräsimme reissukaverini Fashionweekin Johannan kanssa viideltä aamulla, ja lähdimme reissuun. Pää on ihan pyörällä, olo on kuin prinsessalla, niin ihanasti meistä on pidetty huolta. Olen juuri lähdössä Pariisin Showroomille tutustumaan mallistoon tarkemmin, mutta sitä ennen halusin tulla vielä tänne, sillä kerrottavana on todella kiva juttu!

Sain H&M:ltä mahdollisuuden arpoa lukijoideni kesken avec-kutsun H&M:n showroomille tutustumaan Isabel Marant for H&M-mallistoon ja  100€:n lahjakortin H&M:lle!

Tilaisuus on 30.10 Helsingissä H&M:n showroomilla. Arvontaan on mahdollista osallistua ensi tiistaihin 29.10 klo 10 saakka. Lähestyn arvonnan voittajaa meilitse tiistain aikana -huomioithan siis nopean reagoinnin. En valitettavasti itse pääse paikalle koipileikkaukseni vuoksi, olisin todella mielelläni tavannut lukijani samalla.

Sen kummempia temppuja ei tarvitse tehdä, kuin kirjoittaa kommenttikenttään jotain iloista, ja liittää mukaan toimiva sähköpostiosoite, jotta tavoitan voittajan mahdollisimman pikaisesti ensi tiistain aikana.

Raportoin viimeistään huomenna lisää päivän kulusta.

Bisous!

 

EDIT//HUOMIO! MUISTAKAA LIITTÄÄ MUKAAN MEILIOSOITE, JOS OSALLISTUTTE ARVONTAAN!

 

PS. Kuva, joka tätä postausta koristaa, on vallan harvinaisuus: sain yksinoikeudella Suomenmaassa julkaistavakseni muutaman kuvan ”Behind the scenes” malliston kuvauksista. Huomenna lisää näitä, ja jotain muuta jännää 🙂

Kommentit (247)
  1. Ihan blogi sinulla 🙂

  2. voi kun pääsisin mukaan 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *